Miért nem ad a szavamra a férjem soha?
:D barátnöm férje is ilyen mire egy barátunk azt mondta "mert azt hiszi ö pisálta az amazonast"
és milyen igaza van, rám elöbb hallgat mint a barátnömre, mindig lealacsonyítja, és ha valamit állít a barátnöm és oda mondja hogy én mondtam akkor elhiszi, de ha nem akkor mindig mondja neki kérdezen meg engem, pedig tökre jó gondolatai vannak a barátnömnek is.
a bajt én ott látom hogy az elején nem csapta nyakon a férjét mikor ilyet csinált vele, most meg már cseszheti.
Az utolsó hozzászólóval értek egyett. Ez a viselkedés elsősorban a férjed szegénységi bizonyítványa, de alapvetően te engedted meg neki, hogy így viselkedjen. Eleinte is ez volt a jellemző, vagy csak később alakult ki?
Elképzelhető, hogy annyi történt csak, hogy eleinte a nagy szerelem miatt elfogadtad mindig azt, amit a férjed volt, ha volt is saját véleményed, akkor nem voltál elég határozott, azt mondtad, amit hallani akar, vagy ha mást mondtál, akkor azt is olyan bizonytalanul tetted, hogy egyszerűen nem vett komolyan. És ebből azt a következtetést vonta le, hogy egyszerűen semmiben sem lehet igazad, mindenben tévedsz, bizonytalankodsz.
Tényleg nagyon nehéz lesz változtatnod ezen, de el kell kezdeni. Csak közben figyelj arra, hogy nehogy azt gondolja a férjed, hogy teljesen megváltozol, más ember leszel, mert a végén még kiábrándul. Csak okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!