Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ad a szavamra a...

Miért nem ad a szavamra a férjem soha?

Figyelt kérdés
Persze később nagyon sok mindent elismer de akkor sem mondja, hogy tényleg igazam van. Tudom a férfiak büszkék, de akkor sem érzem magam soha megtisztelve, amit én mondok az mindig hülyeség és akkor rohan a nővéréhez vagy a családjához és ott kér véleményt. a gyereknevelésben is mindig kioktat, mindig mondja a Hülyeségeit, pedig naponta kb 2-3 órát látja csak a picit.
2008. jún. 24. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

:D barátnöm férje is ilyen mire egy barátunk azt mondta "mert azt hiszi ö pisálta az amazonast"

és milyen igaza van, rám elöbb hallgat mint a barátnömre, mindig lealacsonyítja, és ha valamit állít a barátnöm és oda mondja hogy én mondtam akkor elhiszi, de ha nem akkor mindig mondja neki kérdezen meg engem, pedig tökre jó gondolatai vannak a barátnömnek is.

a bajt én ott látom hogy az elején nem csapta nyakon a férjét mikor ilyet csinált vele, most meg már cseszheti.

2008. jún. 24. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért alakult így mert még a legelején nem csaptál az asztalra. Most utólag már nehéz dolgod lesz, de talán nem reménytelen. Gyerek esetében elmagyarázhatod neki, hogy ha majd a nap 24 óráját a picivel tölti akkor esetleg belebeszélhet, addig viszont, ha a véleményére leszel kiváncsi , majd szólsz. Ha pedig csak a családja véleménye a fontos neki, kérdezt meg, hogy akkor miért nem oda jár aludni, enni stb...?? Reméljük, hogy ettől eléggé meghökken, legalább annyira, hogy meg tudjátok beszélni ezt a dolgot. Szerintem eleinte még a legapróbb dolgokban se engedj neki, utána meg majd meglátjátok. El kell érned, hogy a te véleményedre adjon, és mérvadó legyél ebben a családban, normáliséknál ez így szokás:):):):9
2008. jún. 24. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hozzászólóval értek egyett. Ez a viselkedés elsősorban a férjed szegénységi bizonyítványa, de alapvetően te engedted meg neki, hogy így viselkedjen. Eleinte is ez volt a jellemző, vagy csak később alakult ki?

Elképzelhető, hogy annyi történt csak, hogy eleinte a nagy szerelem miatt elfogadtad mindig azt, amit a férjed volt, ha volt is saját véleményed, akkor nem voltál elég határozott, azt mondtad, amit hallani akar, vagy ha mást mondtál, akkor azt is olyan bizonytalanul tetted, hogy egyszerűen nem vett komolyan. És ebből azt a következtetést vonta le, hogy egyszerűen semmiben sem lehet igazad, mindenben tévedsz, bizonytalankodsz.

Tényleg nagyon nehéz lesz változtatnod ezen, de el kell kezdeni. Csak közben figyelj arra, hogy nehogy azt gondolja a férjed, hogy teljesen megváltozol, más ember leszel, mert a végén még kiábrándul. Csak okosan!

2008. jún. 25. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert az elején sok mindent ráhagytál.Az első időszak a döntő.Azért nincs minden veszve,állj a sarkadra.Ne beszélj vele napokig például és utána beszéljétek meg hogy mi a problémád a kapcsolatban.
2008. jún. 26. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!