Miért cseszeget a férjem?
Hááát, ilyenkor általában legkevésbé arról van szó, amiért konkrétan szól.
Ez sima kötekedés és mélyebb okok húzódnak meg mögötte.
Nem lehet, hogy egyszerűen valamiért már nem akarja ezt a házasságot, de így tör felszínre az érzés?
Legalábbis én magamon akkor vettem észre ilyen viselkedést, amikor az adott partnertől menekülni akartam, de még bennem sem tudatosult az egész.
Igen, ez már az az állapot, amikor nem tudsz jó lenni. Amikor bármit teszel, az a párod szemébe ellenérzést vált ki.
Kérdezd meg tőle, hogy mi az igazi problémája. Ha azt mondja, hogy nincs gondja, akkor mond el neki Te a tiédet, mert neked ha jól sejtem sok van.
Mond meg neki, ha menni akar menjen, ha maradni akar akkor változtasson.
Én azt hittem valami durvábbról van szó.
Egyszerűen szólj vissza neki mosolyogva és mondd el miért ég a villany, miért szaladtál vissza stb.
Erre én is ugrok, ha nem mos rendesen kezet a férjem. Ő mondjuk szappannal teszi, de épphogy.
A WC-t sem képes rendes lehúzni. Már többször ott maradt alul az "anyag", ami nagyon gáz. Szóltam, de nem változik semmi. Hazajön, képtelen megtörölni a lábát a lábtörlőben, ha együtt jövünk fel, akkor sem, én érzem magam kellemetlenül,hogy megint szólnom kell. Persze nem tetszik Neki.
Ő későn jön haza---vendéglátós--- sokszor leül mellém még zuhany előtt. Hát,nem kellemes az illata. Az sem zavarja, ha én közben épp eszem.(Zokniszag, hónalj, hadd ne soroljam.)Ha megemlítem sértetten kivonul és napokig képes duzzogni. Nem értem. Nem az Óvodában vagyunk!
Azért is szólnom kellet többször,ha belép az ajtón,köszönjön. Azt mondja Ő előbb levetkőzik, kezet mos és majd akkor köszön, ha belép abba a szobába, ahol vagyok. Akkor is hallanám, ha belép. Iszonyat bosszantó!
Na, ezen már változtatott. Miért kell ezért szólni? Fura!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!