Titeket mennyire zavar ha a férjetek nem borotválkozik?
Figyelt kérdés
Én 1-2 hetente szoktam (mondjuk nyáron inkább hetente) de nem szoktam kinézni úgy mint egy csöves, a feleségem mégis szokott érte kicsit veszekedni,hogy már megint milyen szőrös az arcom. Titeket zavar?
28/F
2013. júl. 5. 20:47
11/14 anonim válasza:
A ferjem sosem borotvalkozik, csak szakallvagot hasznal. Imadom, olyan szexi borostas :) ha leborotvalna, 15nek nezne ki :D
12/14 zabmester válasza:
Engem az zavar, ha borotválkozik :) Szeretem, ha szakálla van :D
13/14 anonim válasza:
Én még nem vagyok férjnél de ráhagyom, hogy hányszor borotválja meg magát. Egy férfi legyen férfi ne pedig meztelen csiga:s
17/L
14/14 anonim válasza:
Az én férjem nyáron hetente,télen 3-4 hetente borotválkozik.
Nyáron csak azért gyakrabban,hogy fogja a nyakát és az arcát is a nap,ne világítson,és ne izzadjon be.
Én csak a 2-3 napos borostát nem szeretem rajta,az nagyon szúr.Utána viszont már szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!