Miért támadja mindenki az apukákat?
Én nem vagyok se apuka se anyuka (majd egyszer anyuka leszek), nincs gyerekem, csak úgy néha beleolvasok ezekbe a témákba.
Folyamatosan olyanokat látok, hogy apuka ki lett semmizve, anyuka félrelépett, és még neki áll feljebb.
Amikor valaki megcsalja a párját akkor csak azért mert ő az anyuka ítélheti neki a bíróság a gyereket?
Ha már elváltak, akkor miért kell megkeseríteni a volt férj életét?
Kicsit belegondolhatnának a helyzetükbe!
(persze nem olyan apukákról van szó, akik leléptek, és egy fillér gyerektartást sem fizetnek)
Van aki 50-60 évesen kezd új életet. Egy albérletbe kényszerül, és még gyerektartást is fizet.
Ha munkanélküli és nem tud fizetni, tanácsot kér mindenki neki esik.
Ha együtt él a család, és valamelyik fél munkanélküli lesz, akkor ugyanúgy nem tud beleadni a közösbe. Mégsem jelentik fel, nem előlegez meg semmit az állam, nem akarják lecsukni, stb.
Miért csak akkor kezd hirtelen a gyerek külön órákra járni, amikor már elváltak? Ha addig nem volt pénz rá, akkor most honnan lenne?
Sőt!
A legtöbb esetben egy harmadik fél miatt ment tönkre minden.
Így ott az anyuka a gyerekkel/gyerekekkel a házba, minden megmaradt, kapja a gyerektartást, mindenféle segélyt, az új párja ha dolgozik, gondolom ő is ad bele, ha van olyan gyerek aki vállalhat diákmunkát akkor ott is van bevétel....
Míg az apukával lehet, hogy senki szóba sem áll, mert még egy kávéra sem tudja meghívni azt akinek udvarolna.
És akkor csodálkozunk hogy annyi hajléktalan ember van?
Nem kell általánosítani. Vannak alja anyák, de ugyanannyi gerinctelen apuka is.
Minden történet más.
Tényleg nem kell általánosítani!
Konkrétan az én párom lelépett 3 éve,kijelentette hogy az 4 éves kislányunkra nem tart igényt,és abban sem biztos hogy ő az apja(soha a büdös életben nem csaltam meg,de én volt hogy arra mentem haza,hogy épp egy másik nőt k.rogat,na ott untam meg....),mondtam h állok elébe az apaságinak,amiben ő nem ment bele........
Azóta nem tudunk róla semmit......a számát megszereztem,mikor nagyon nagy sz.rban voltunk,azt mondta kérjek pénzt az egyik bikámtól.....miatta nekem azóta sincs "bikám",és egy ideig nem is állok rá készen lelkileg hogy legyen.....
Azért, mert az infantilis ún. hisztérika anyukák, akik nem képesek sem maguk felnőni, sem a gyerekeiket önmagukról leválni engedni és felnőni engedni, teli vannak apagyűlölettel, és ezt általában áttolják a férjükre, aztán pedig a gyerekeikre.
Nagyon mély és bonyolult lélektani háttere van, hadd ne magyarázzam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!