Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehezíti meg a láthatást?

Miért nehezíti meg a láthatást?

Figyelt kérdés
Már egyszer írtam ide a problémámmal, de továbbra sem tudok napirendre térni efelett. Gyermekem anyja folyamatosan nehezíti a láthatást, újabb és újabb dolgokat kitalálva, csak hogy ne tudjam elvinni a kislányomat. Múltkor panaszkodott, hogy miért nem az oviszünetekben viszem, habár azt sosem mondja, mikor van oviszünet... Egy este felhívott, hogy ekkor és ekkor lesz nyári oviszünet, el tudom-e vinni. Akkor megbeszéltük, hogy 4-5 hétig nálam lesz a nyáron. Egy kis idő után kitalálta, h akkor mégse vigyem, mert ballagás lesz, és csak egy héttel később menjek a gyerekért (nem tudom, 1 hétig tart a ballagás?). Aztán kitalálta, hogy ne vigyem ilyen hosszú időre, hanem kétszer, rövidebb időre, de ezt a 350 km távolság miatt nem tudom megtenni. Akkor megbeszéltük, hha a lányom haza akar menni hozzá, akkor haza viszem. Erre most megint kitalálta, h még később vigyem, mert ők nyaralni mennek. Normális ez? Azt hiszi, h az ember a munkahelyével így szórakozhat? Hogy én bármikor szabit vehetek ki? Mert ha meg beviszem a munkahelyre a lányom, akkor meg azért rinyál! Ha másra bízom, azért csinálja a fesztivált! Ha nem tudom vinni, akkor meg én vagyok a bunkó, h nem foglalkozom a gyerekkel. Szegényem legutóbb 4 napot tölthetett csak nálunk, nem is akart haza menni. Aztán meg folyton kérdezgette, hogy mikor megyek érte, és hogy akkor majd sok időre viszem-e. Ez zavarja az anyját? Nem inkább örülnie kéne, h jól érzi magát velünk? Mi értelme van ennek? Egyszerűen nem értem... Én rendben fizetem a gyt-t, nem kések vele, nem hagyok ki hónapot, akkor neki nem az lenne a dolga, hogy a láthatást biztosítsa?

2013. júl. 4. 08:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Fel fogok keresni egy ügyvédet. Amúgy még akkor költöztem el, amikor együtt voltunk. Úgy volt, hogy jönnek utánam, de közben szétmentünk, így ők ott maradtak, én a munkahelyem miatt nem tudtam visszamenni.
2013. júl. 4. 09:31
 12/16 A kérdező kommentje:
#7-es! Nekem nincs bajom az anyatigrisekkel, csak nem az apja ellen kell védeni a gyereket. De természetesen nem volt mindig ilyen, azt gondolhatod. Amikor még együtt voltunk, nem volt baja azzal, hogy én vigyázok rá, amíg ő bulizik és stb. Csak azóta baj, amióta már csak a gyereket vagyok köteles eltartani, nem pedig őt is.
2013. júl. 4. 11:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

De Kérdező, az anyatigris-mentalitásuakkal alapban baj van, legfeljebb idő kell ahhoz (pont, mint a te esetedben is) hogy ez veled szemben is kiütközzön, te is érzékeld... ha az ember családban gondolkodik, a leginkább kerülendő nő-típus... ugyanis 99% esély van rá, hogy veled szemben is ki fog ütközni előbb-utóbb.

Normális nőkben kell gondolkodni, akik az élet dolgait a helyükön tudják kezelni, az érzelmeik meg az indulataik mellett gondolkodni, mérlegelni, józan döntéseket meghozni is képesek - akár a saját érzéseik ellenében is, ha mások szempontjából inkább ez a helyes.

Az anyatigrisek csak arra képesek, hogy tönkretegyék a párjuk, majd később a gyerekük életét is, az állandó érzelmi alapú döntéseikkel és rátelepedésükkel, belőlük lesznek a toxikus szülők, a legrátelepedőbb anyósok...

2013. júl. 4. 11:23
 14/16 anonim válasza:

Na, ettől a "4 nap nem elég?"-től jól felment bennem a pumpa! Ha meg csak annyira vinné mindig, az lenne baj! Még szerencse, h az én gyerekeimnek nem te vagy az anyjuk, aki a saját apjától félti a gyerekét.

Én is csak annyit tudok tanácsolni, hogy egy jó ügyvéd kell, aki segít. Sok sikert!

2013. júl. 4. 11:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Na most megint kitalálta, h nyaralni mennek, ezért csak a hónap végén hozhatom el. Mondtam, h akkor még a nyaralásuk előtt elmegyek érte, de az sem jó, mert most meg beteg a gyerek... Ne mondja már azt nekem senki, h ez így normális!
2013. júl. 5. 11:58
 16/16 anonim válasza:
Együtt érzek veled! Mintha magamat látnám. A jogerős végzésre fittyet hányva folyamatosan akadályozza a láthatást, aztán meg mindenféle hazugságokkal kimagyarázza a gyámügyön magát. Mert olyan kis ájtatos manónak tudja feltüntetni magát, hogy mindenki bedől neki. Közben meg az embert alattomos módon hátbatámadja. Múlt hétvégén nálam lehetett volna, de kérte, higy halasszuk el. Engedtem, mivel hétfőtől úgy is nálam lesz két hetet.hetet.n meg sehol senki, telefon kikapcsolva. Kap egy ejnye bejnyét? Mit kezdek vele az elveszett két hetemet nem kapom vissza. Sajnos amíg ilyen a jog, addig bármit megtehet. Persze, ha én nem vinném vissza a megadott időben akkor azonnal segbe rúgnának. Sajnos sok ilyen idióta van. Fel a fejjel, ne adjuk fel!
2016. júl. 9. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!