Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jo fej az én...

Szerintetek jo fej az én barátom? Bövebben lent

Figyelt kérdés
Ma meg kértem a barátomat h ha van ideje a munkábol menjen el h vegyen nekem valami ennivalot mert éhes vagyok.Mondtam neki h nagyon unom már a kiflit,mivel h én is munkában vagyok,de nekem nincs lehetöségem el menni valami normális kajáért.ö el tud menni,meg pénz is volt nála,ami nálam nem igazán,és ö csak ugy elengedte a füle mellett,azt mondta h fussak ki a közértbe és vegyek valami mást a kifli hejett.Meg sem kérdezte h mit kivanok,ha igazán szeretne,akkor jobban oda figyelhetne rám.szerintetek?
2009. okt. 16. 13:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
hh nincs időd? reggel nem tudsz 15 perccel korábban felkelni, hogy munka előtt még beugorj a boltba? nincs időd meló után csinálni magadnak hnapra szendvicset? nincs időd rendelni a netről kaját pl. erre a napra, v holnapra, v esetleg egész hétre előre, de íde írni meg ráérsz? szerintem a barátoddal nincs semmi baj, nem tőle kéne elvárnod, hogy ugráljon neked, hanem megpróbálhatnád egyedül megoldani a gondjaidat, főleg, ha ilyen piti ügyelről van szó... próbálj kicsit önállósodni.
2009. okt. 16. 14:26
 12/20 A kérdező kommentje:
mért nem kérhetem meg a barátomat h hozzon egyszer nekem kajat?Jo h én meg mindig lesem a kivansagait,és mindig azt fözöm amit szeret.Akkor meg mert kell ugy ki akadni ha meg kérem h vegyen nekem valami kaját
2009. okt. 16. 14:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
kérni kérheted, de hogy így hisztizel is miatta, az már sok.
2009. okt. 16. 14:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
ja szóval te mindig azt főzöd neki amit akar. az más... biztos csak elfoglalt... sztem ezen ne akadj ki, mindenkinek lehet rossz napja... :) előző vtam
2009. okt. 16. 14:33
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Ettől még lehet jó fej a barátod, hogy nem vitt neked kaját. Én ilyenen nem akadnék ki. Mondjuk ilyen esetben az én pasim simán hozott volna nekem a kifli helyett zsömlét :)
2009. okt. 16. 14:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt irtad hogy egyszer nem kérheted meg barátodat hogy hozzon neked kaját.Akkor eddig ha ö nem vitt akkor hogy volt kiflid vagy valami más? Ezek szerint te szerezted meg magadnak. Akkor most miért nemt udod magadnak megszerezni.Itt valami nincs jol.szerintem.
2009. okt. 16. 14:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy képes elviselni Téged a barátod..Nem bunkóságból irom, (én is lány vagyok)de én a helyében már rég sarkon fordultam volna...

Őszintén irigyellek, hogy ez a legnagyobb gondod..

2009. okt. 16. 17:40
 18/20 anonim ***** válasza:
vagyonk még ezzel így egy páran :) am hány éves vagy? (mm a kérdező)
2009. okt. 16. 20:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Baromira gyerekesen viselkedsz!Ezt amúgy is Vele kéne megbeszélned,ne idegenektől várd,akik nem is ismerik a párodat,hogy megállapítsák,jó fej-e,vagy sem.Amúgy szerintem tuti jó fej lehet,legalábbis hozzád képest...Te ugyanis egy elkényeztetett,hisztis libának tűnsz azok alapján,amiket leírtál.
2009. okt. 16. 23:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Najó bunkó banda...

Sztem kicsit izé vt a barétod hogy megkérdet dá és nem vitt...tudom egyszer suliba segítenem kellett megkértem a nővérem hogy hozzon már nekem legalább egy csokit 100 m -t nem volt képes sétálni (miaután én rohangálok a cucca után meg bármi van szivesen segítek)..aztán megkérdtem anyumat hogy hozzon már valami kaját nekem mert aznap még nem etem semmit és 15 óra vt..ő meg aztmondta hogy ha idáig kibirom akkor az a 2 óra semmi(bármi van anyunak is lemegyek a boltba viszek neki pulcsit..beizetem a számlát ha nem ér rá.stb.)..senkit nem zavart hogy majd összeesek mert még ujságokat is kellett cipelnünk...nah ez az én sztorim..szerintem mond a barátodnak hogy ez bunkóság volt tőle mert egyszer kérted meg hogy vigyen neked valamit ő lustaságból nem tette meg..

13/l

2009. okt. 18. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!