Szerintetek jo fej az én barátom? Bövebben lent
vagy mondjuk ő baromira nem ér rá kiszaladgálni neked kajáért, vagy esetleg megoldhatnád úgy is, hogy elötte lévő nap főzöl és azt viszed kajának, vagy bevásárolsz magadnak, amit épp kívánsz másnapra.
Amúgy a másik, hogy nem tudom közös kasszán vagytok-e, de lehet nála sincs elég pénz, vagy esetleg elötte lévő nap kérhetnél tőle.
Amúgy a férfiak nem szoktak tudni olvasni a gondolatainkban, hogy kifli helyett épp mit kívánunk, ha nem mondjuk meg nekik konkrétan.
Meg azt sem lehet tudni, hogy egy helyen dolgoztok-e, vagy külön helyen és azt várod el tőle, hogy ő átvigye neked a kaját...
kissé homály a kép,de a pasiddal szerintem semmi baj nincs, te vagy némileg furcsa, én ha megkérném ilyesmire a páromat és azt mondaná, amit a tiéd, fognám és kiemennék a boltba, nem pedig azon filóznék bunkó.-e vagy sem. Gondolom ne ért rá. Mondjuk én eleve elég önálló típus vagyok, ritkán kérek bárkitől bármit is, főleg ha én is meg tudom tenni.
Abból nem derül ki, hogy jó fej e, hogy nem vett neked ennivalót.
Lehet, hogy jó fej és csak azért nem segített, mert te se segítettél neki, vagy bármi más. Nagyon egyoldalú a történet.
Téged is jellemez, hogy egy kis sérelem ért, és egyből mindenkinek elpanaszolod az interneten.
kajáért nem tudsz elmenni, de munkaidő alatt ide írogatni azt tudsz?
miért nem rendelsz magadnak kaját?
A válasz megírásának időpontja: ma 14:21
ebből szakítás lesz a vége, ha szerencséje a van a pasinak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!