Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jo fej az én...

Szerintetek jo fej az én barátom? Bövebben lent

Figyelt kérdés
Ma meg kértem a barátomat h ha van ideje a munkábol menjen el h vegyen nekem valami ennivalot mert éhes vagyok.Mondtam neki h nagyon unom már a kiflit,mivel h én is munkában vagyok,de nekem nincs lehetöségem el menni valami normális kajáért.ö el tud menni,meg pénz is volt nála,ami nálam nem igazán,és ö csak ugy elengedte a füle mellett,azt mondta h fussak ki a közértbe és vegyek valami mást a kifli hejett.Meg sem kérdezte h mit kivanok,ha igazán szeretne,akkor jobban oda figyelhetne rám.szerintetek?
2009. okt. 16. 13:29
1 2
 1/20 anonim válasza:
82%
Lehet nagyon elfoglalt ,de ha nem szeretne ez másban is megmutatkozna,nem abban ,hogy nem megy el neked kajáért.
2009. okt. 16. 13:40
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

vagy mondjuk ő baromira nem ér rá kiszaladgálni neked kajáért, vagy esetleg megoldhatnád úgy is, hogy elötte lévő nap főzöl és azt viszed kajának, vagy bevásárolsz magadnak, amit épp kívánsz másnapra.

Amúgy a másik, hogy nem tudom közös kasszán vagytok-e, de lehet nála sincs elég pénz, vagy esetleg elötte lévő nap kérhetnél tőle.

Amúgy a férfiak nem szoktak tudni olvasni a gondolatainkban, hogy kifli helyett épp mit kívánunk, ha nem mondjuk meg nekik konkrétan.

Meg azt sem lehet tudni, hogy egy helyen dolgoztok-e, vagy külön helyen és azt várod el tőle, hogy ő átvigye neked a kaját...

kissé homály a kép,de a pasiddal szerintem semmi baj nincs, te vagy némileg furcsa, én ha megkérném ilyesmire a páromat és azt mondaná, amit a tiéd, fognám és kiemennék a boltba, nem pedig azon filóznék bunkó.-e vagy sem. Gondolom ne ért rá. Mondjuk én eleve elég önálló típus vagyok, ritkán kérek bárkitől bármit is, főleg ha én is meg tudom tenni.

2009. okt. 16. 13:44
 3/20 A kérdező kommentje:
Mondtam már h én nem tudok el menni kajáért,olvasd el figyelmesebben ami irtam légyszi.
2009. okt. 16. 13:47
 4/20 anonim válasza:
91%
Akkor ez ,hogy ilyeneket kérdezgetsz itt,egy hisztis lányra vall,aki azt hiszi mindent a segge alá raknak,nem azzal bizonyítja senki a másiknak h szereti h mindent a segge alá tesz és pincsiként ugrik neki(SZERINTEM),és igaza van az előttem szólónak,miért nem főzöl előtte nap magadnak??
2009. okt. 16. 13:51
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

Abból nem derül ki, hogy jó fej e, hogy nem vett neked ennivalót.

Lehet, hogy jó fej és csak azért nem segített, mert te se segítettél neki, vagy bármi más. Nagyon egyoldalú a történet.

Téged is jellemez, hogy egy kis sérelem ért, és egyből mindenkinek elpanaszolod az interneten.

2009. okt. 16. 13:56
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem viszel szendvicset?
2009. okt. 16. 13:56
 7/20 anonim ***** válasza:
92%

kajáért nem tudsz elmenni, de munkaidő alatt ide írogatni azt tudsz?

miért nem rendelsz magadnak kaját?

2009. okt. 16. 14:13
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
fúha, ekkora balhé azért mert nem ugrik ki neked kajáért?
2009. okt. 16. 14:21
 9/20 anonim ***** válasza:
88%

A válasz megírásának időpontja: ma 14:21

ebből szakítás lesz a vége, ha szerencséje a van a pasinak :)

2009. okt. 16. 14:23
 10/20 A kérdező kommentje:
Hat köszi nagyon sokat segitettetek:.
2009. okt. 16. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!