Kötelességünk befogadni a férjem előző házasságából született kisebbik lányát csak azért mert az anyjának elege van belőle?
Én megértem a kérdezőt!
Ha jól értem, neki is van gyereke aki kedves jól nevelt. És van egy másik gyerek, aki 12 éves és se az apja se az anyja nem nevelte, mert a gyerek nem magától lesz ilyen!
És a nyakába akarják sózni.
Egy 12 éves gyerek eddigi nem nevelését nem lehet (vagy legalábbis) nagyon nehéz helyrehozni és teljesen érthető, hogy
1. félti a saját gyerekeit,
2. félti a saját szépen felépített családi életét.
Nem vagy köteles befogadni és még csak meg sem vetlek érte. Sajnálom a 12 éves kislányt, de egy elrontott "életörömöt" én sem vállalnék fel. Oldja meg az, aki elrontotta.
itt mindenki nagyon könnyen mondja,hogy : be kell fogadnia,stb!
DE: csak azért,mert az anyuka megunta,hogy problémája van vele-azért ez túlzás!!
Szia! Hasonló tapasztalataim nekem is vannak. nővéremet apám nevelte 24 éves koráig. Majd lepasszolta hozzánk. De a nővérem annyira nem volt nevelve, hogy pl. nem törölte fel maga után a vizet a fürdőben, és ha anya szólt neki, akkora hisztit levágott!
Meg egy szobába kellett lennünk, és ugye nekem megvolt a rendszerem, mikor fekszem, mikor kelek...stb. Este nem hagyott aludni, mert neki az sem volt megszabva gyerekként sem, hogy mikor feküdjön le. Reggel 1 órával korábbra állította az ébresztőt és folyton szundira tettea Vagyis kelés előtt egy órával 5 percenként csörgött a telefon. Amíg nálunk lakott 5 évig NEM TUDTAM MAGAM KIALUDNI. És még napestig sorolhatnám a hülyeségeit. Mert egy surmó paraszt volt, bár még mindig az, mivel sose volt nevelve. Nem ő tehet róla. persze hogy befogadtuk, anyám édes lánya. Igaz anyámnak majdnem ráment a házassága a nővérem idiótasága miatt. És még csak nem is hibáztathattuk őt...
Nem irigyellek, hogy mindez egy idegennel vár rád, aki még csak nem is hajlandó megtanulni magyarul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!