Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám felnyitni a...

Hogyan tudnám felnyitni a fiam szemét, hogy a választottja egyáltalán nem való hozzá?

Figyelt kérdés

Kérlek titeket, lépjetek túl a "megint egy fiús anyuka" szlogenen.

A fiam 25 éves és fülig beleszeretett egy nála jóval idősebb 3 gyermekes nőbe. Ezzel még magában semmi baj nem lenne, de folyamatosan derülnek ki a hölgyről információk és úgy tűnik, hogy szinte mindenben hazudik. A fiam persze a fellegekben jár és bármit képes elhinni a nőnek. Már azt tervezi, hogy megkéri a kezét. Ha volt már valaki ilyen helyzetben, hogyan tudta visszarángatni a gyermekét a valóságba? Vagy hagyjam és tanuljon a saját kárán, még akkor is, ha azzal anyagilag és érzelmileg is lenullázza magt?

2013. júl. 3. 11:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%

Hagyd, hogy tanuljon a saját kárán. Neked úgysem fog hinni, és szépen elmarod magad mellől a fiad.

Ez az ő szerelmi élete, semmi közöd hozzá, az ő élete, az ő döntése.

Téged mennyire lehetett volna visszarángatni a földre, amikor szerelmes voltál? Pláne mennyire hallgattál volna anyádra-apádra? Na ugye, erről beszélek.

2013. júl. 3. 11:58
 12/31 anonim ***** válasza:
76%
A jóval idősebb az amúgy mennyi? 6 év vagy 36? Nem mintha ezen múlna, csak érdekel, mert felfigyeltem a megfogalmazásodra, ami mögött túlzást érzek, én 3-6 évre tippelek.:)
2013. júl. 3. 11:59
 13/31 anonim ***** válasza:
16%

Nagyon sajnállak. Sajnos semmit nem tudsz tenni, meg kell várni amíg eloszlik a rózsaszín köd. Bármit mondasz a nőre, a fiad támadásnak veszi majd és ellened fog fordulni, veled fogja megszakítani a kapcsolatot. Hagynod kell, hogy a saját kárán tanuljon.:(

Nálunk a tesóm választott bele rendesen, és borzalmas végignézni, hogy a kedves felesége mekkora papucsot csinált belőle. Már 5 éve tart a rózsaszín köd, szerintem már rájött, hogy az imádottja nem pont olyan mint kellene, de még tagadja. A nő fogja ott hagyni, ha már nem lesz szüksége tesómra. Sajnos nem lehet mit tenni.:(

2013. júl. 3. 12:03
 14/31 anonim ***** válasza:
34%
Aki feltette a kérdést, miért nem válaszol, hogy mik és honnan derültek ki információk? Olvasta a véleményeket és nem tetszett neki, hogy nem feltétlenül neki van igaza :)
2013. júl. 3. 12:10
 15/31 A kérdező kommentje:

A fiam tud az összes hazugságról, amelyek szerinte csak az igazság elferdítései, mert nem tudta, hogy őt ezek nem zavarják.

A hölgy azt mondta, hogy 28 éves, később kiderült, hogy 36.

Azt mondta, nincs gyereke, majd először kiderült, hogy van egy 3 éves lánya, utána az is, hogy van még egy 20 éves lánya és egy 6 éves kisfia is, akit a szülei nevelnek.

Azt mondta, van munkája, majd kiderült, hogy a tartásdíjból és a csp-ból tartja fennt magukat, az albérletből meg éppen ki akarják dobni őket. Mikor segítettem /volna/ neki munkát keríteni egy ismerősömnél, simán behazudta, hogy középfukú a legmagasabb iskolai végzettsége. Az ismerősöm világosított fel, hogy nincs középfokú végzettsége, mert az iskolából kirúgták és eddig még munkaviszonya sem volt!!!

Ezeket onnan tudom, hogy a fiam még itthon lakik és a hölgy is egyre többet van itt nálunk, sokszor akkor is, mikor a fiam még nincs itthon. Elszólja magát, belebonyolódik abba amit mond.

2013. júl. 3. 12:11
 16/31 anonim ***** válasza:
29%
Tehát ezek úgy derültek ki hogy a hölgy ismerte be pl. hogy nem 28 vagy 36 éves?
2013. júl. 3. 12:16
 17/31 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudsz tenni semmit. A fiadnak majd előbb-utóbb kinyílik a szeme, addig kénytelen vagy vérző szívvel nézni. Ha magyarázol neki, elmarod magadtól. És még véletlenül se vágd a fejéhez, amikor felébredt, hogy na ugye, te megmondtad. Hadd élje a saját életét, a saját tapasztalataiból tud csak tanulni.

A támogatásodra biztos szüksége lesz, mert az anyja vagy, de nem úgy, hogy irányítod.

Különben igen, megint egy fiús anyuka vagy. Hagyd, hogy férfi legyen, nem a te kisfiad, és akkor akad majd neki jobb is, mint egy nála jóval idősebb 3 gyerekes nő.

2013. júl. 3. 12:16
 18/31 anonim ***** válasza:
50%

13-as vagyok.

Na akkor a fiad jól beleválasztott. Ennek a nőnek egy balekra van szüksége aki amit csak lehet megad neki.

Jól látod, érzelmileg és anyagilag is le fogja nullázni a fiadat. Nem is tudom mit kéne tenned. Támogasd-e a fiadat vagy ne...

Nem tudom, hogy akik a kérdezőt lehordták mint "tipikus fiús anyukát", azok szerint ugyebár a hölgyemény egy főnyeremény. 3 gyerek, de nem is mindet ő neveli. Felelősségteljes családanya benyomását kelti... A munka büdös, a tanulás úgyszintén.

Lehet, hogy látványosan el kellene kezdeni szervezni az esküvőt, valami nagyon túlbuzgó módon, hátha attól elmegy a fiad kedve. Azért készülj fel, hogyha születik közös gyerek, azt majd neked kell felnevelni.:/

2013. júl. 3. 12:18
 19/31 anonim ***** válasza:
55%
Elég érdekes a fiad értékrendje, hogy ilyet benyel a nőtől. Nem zavarja, hogy a hölgyike sz@r anyuka?
2013. júl. 3. 12:20
 20/31 anonim ***** válasza:
15%
Ha tényleg ilyen sz.r alak ez a nő, akkor miért kell a fiadnak? ---------------- A te nevelésed
2013. júl. 3. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!