Miért ennyire elítélendő, hogy a volt férjem bejön velem a szülésre?
Miért lenne túl gyors? Mi 3 hét ismerettség után összeköltöztünk és 2 hónap múlva már házasok voltuk. Ők majdnem fél évig voltak együtt az esküvő előtt. Azért váltunk el, mert nem akartam kimenni 0 ismerettséggel és tartalékkal, 2 gyerekkel külföldre, az exem meg a fejébe vette, hogy csak külföldön boldogulhat és megtalálta hozzá a társát is.
Nekem inkább az a fura, hogy a felesége az eljétől kezdve mindent tudott rólunk és arról is, hogy bennt lesz a szülésnél. Egészen a célegyenesig támogatta is az ötletet, most meg mindent megtesz, hogy ne így legyen. Jó, mi sem császárra készültünk, de ez van.
Én örülök neki, hogy bennt lesz, mert eléggé félek a műtéttől. Mégis, ilyen esetben ki legyen bennt velem, ha nem ő?
Nem ertek vele egyet
Nincs senmi eselyed arra hogy visszakapd mast szeret mast vett el masnak igert huseget kozos eletet ez a busz mar elment .
Igen ketsegbeeso probalkozas a szulesbe valo bevonas de higy nekem nem segit egy kicsit erdekldni fog de az uj feleseg karjaban alszik majd te meg egyedul.
Lattam mar sok ilyen szitut nem happy end lett a vege.
A kérdező állítása szerint az apa is be akar menni. Nekem a második terhesség alatt romlott meg a házasságom, én nem is szívesen szóltam volt a az akkor még férjemnek, de aki bevitt a kórházba az szólt neki, hogy tudjon róla... rohant befelé, mert ő ott akart lenni.
Nem kell egyből az anyukát támadni meg mindenféle visszaszerzésre következtetni (ha nagyon akarta volna a pacákot akkor vele ment volna a világ végére is). Lehet, hogy ott is egyszerűen a férfi ott akar lenni amikor a gyereke világra jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!