Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire elítélendő,...

Miért ennyire elítélendő, hogy a volt férjem bejön velem a szülésre?

Figyelt kérdés
Az első két szülésnél is bennt volt. Amikor kiderült, hogy most a kicsi fekvése miatt császározni kell, egyértelmű volt, hogy oda is bejön. Ezen mindenki felháborodott, a szüleimet is beleértve és az exem új felesége is felhívott már, hogy milyen jogon akarom ezt így, mikor már semmi közünk nincs egymáshoz. Ez tényleg ennyire felháborító dolog?
2013. júl. 2. 19:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
44%
Bár az, hogy meddőnek hittétek magatokat, aztán pont válás előtt mégis teherbe estél, és hirtelen lett egy új feleség is...Kicsit hihetetlenül hangzik. Nem csak a fejedben létezik ez a "forgatókönyv"?
2013. júl. 2. 23:41
 22/31 anonim ***** válasza:
29%
Az új feleség szempontjából érthető,de a férjnek is igaza van, hogy szeretne ott lenni a gyermeke születésénél.Én mondjuk az exemet nem engedném be.
2013. júl. 3. 06:39
 23/31 A kérdező kommentje:

Miért lenne túl gyors? Mi 3 hét ismerettség után összeköltöztünk és 2 hónap múlva már házasok voltuk. Ők majdnem fél évig voltak együtt az esküvő előtt. Azért váltunk el, mert nem akartam kimenni 0 ismerettséggel és tartalékkal, 2 gyerekkel külföldre, az exem meg a fejébe vette, hogy csak külföldön boldogulhat és megtalálta hozzá a társát is.

Nekem inkább az a fura, hogy a felesége az eljétől kezdve mindent tudott rólunk és arról is, hogy bennt lesz a szülésnél. Egészen a célegyenesig támogatta is az ötletet, most meg mindent megtesz, hogy ne így legyen. Jó, mi sem császárra készültünk, de ez van.

Én örülök neki, hogy bennt lesz, mert eléggé félek a műtéttől. Mégis, ilyen esetben ki legyen bennt velem, ha nem ő?

2013. júl. 3. 07:29
 24/31 anonim ***** válasza:
Anyukád, testvéred, jó barátnőd. Valaki, aki közel áll hozzád, ezt neked kell tudni, hogy kicsoda. (Keresztszülő, nagynéni, nagymama, unokatesó...)
2013. júl. 3. 09:08
 25/31 anonim ***** válasza:
58%
Ha mindketten azt akarjátok hogy bent legyen, akkor agy bunkóság ha az új feleség ezen duzzog. Semmi közötök nincs egymáshoz, csak 3 gyerek, szerintem ez nem semmi. A gyerekek miatt normális ha napi kapcsolatban maradtok, ugyanis a válással nem szűnik meg apukának és anyukának lenni a két fél. Tudom, hogy itt furcsa a válás után tartani a gyerekekkel a kapcsolatot, de ez lenne a normális.
2013. júl. 3. 09:54
 26/31 anonim ***** válasza:
28%
Már ne haragudj nem vagy korrekt. Szüleidet is maximláisan megértem, hogy fel vannak háborodva. De csináld úgy, ahogy neked tetszik, az élet nem marad adós! :-)
2013. júl. 3. 14:33
 27/31 anonim ***** válasza:
32%
A kimondatlan és leíratlan kérdésre, amiről ez az egész ugye szól, hiába tagadod, mert nagyon átlátszó: igen, ez egy van esélyed rá, hogy ezzel az elkeseredett, végső próbálkozásoddal visszaszerezd az exet, de csak ha nem szereti túlzottan a mostani feleségét.
2013. júl. 3. 14:38
 28/31 anonim ***** válasza:
16%

Nem ertek vele egyet

Nincs senmi eselyed arra hogy visszakapd mast szeret mast vett el masnak igert huseget kozos eletet ez a busz mar elment .

Igen ketsegbeeso probalkozas a szulesbe valo bevonas de higy nekem nem segit egy kicsit erdekldni fog de az uj feleseg karjaban alszik majd te meg egyedul.

Lattam mar sok ilyen szitut nem happy end lett a vege.

2013. júl. 3. 15:47
 29/31 anonim ***** válasza:
42%

A kérdező állítása szerint az apa is be akar menni. Nekem a második terhesség alatt romlott meg a házasságom, én nem is szívesen szóltam volt a az akkor még férjemnek, de aki bevitt a kórházba az szólt neki, hogy tudjon róla... rohant befelé, mert ő ott akart lenni.

Nem kell egyből az anyukát támadni meg mindenféle visszaszerzésre következtetni (ha nagyon akarta volna a pacákot akkor vele ment volna a világ végére is). Lehet, hogy ott is egyszerűen a férfi ott akar lenni amikor a gyereke világra jön.

2013. júl. 3. 15:56
 30/31 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ha mindketten így akarjátok, akkor minden jogotok megvan hozzá. Az új feleség meg jobban teszi, ha hallgat, ha már ennyire sürgős volt lecsapni a frissen felszabadult pasira, hogy az első feleség még terhes, a másodiknak meg már ott a gyűrű az ujján...
2013. júl. 3. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!