Miért ennyire elítélendő, hogy a volt férjem bejön velem a szülésre?
Válás után minek a közös gyerek? Már újra házasodott, tehát veled nem működött...
Veled csalta a feleségét?? Gratulálok!
Ez tényleg ennyire felháborító!
Egyébként ez hogy sikerült? Az exed a válóperről ment az anyakönyvvezető elé !?
Vagy válás után szeretőként sikerült a baba ?
Az utóbbi esetben nem kérdés, hogy jogos-e a háborgás.
En egy exet semmikep nem szeretnek eletem egyik legintimebb pillanataban ott latni ha mar mas agyaba ter nyugovora megalazo
Majd jol kitargyao az uj asszonynak.
Extol tavol kell maradni ez a szabaly nem szabad erzelem fuzzon hozza.
Dexaz idovobal razos valas elott terhes leszel most szules de o mar ujra nos hat nem vacakolt az tuti nem huzta az idot busulva utanad.
Nekem kicsit furcsa. Még ha gyereket várnék az exemtől sem akarnám, hogy bent legyen velem a szüléskor. Más kérdés, hogy az viszont (hacsak nem haragban váltunk el), valószínűleg nem kifogásolnám, sőt jogosnak is érezném, hogy bent legyen a kórházban, rögtön a születés után láthassa a babát. De amúgy ha már nem része az életemnek, ne ő fogja a kezem, ne ő biztasson, segítsen a szülés alatt. Pláne ha már van új felesége. Ők együtt élnek, majd ha ő szül, akkor pátyolgassa őt, engem ne.
Tehát természetesen megosztanám vele a gyerek születése utáni pillanatokat, mert az ő gyereke is, de a szülés előkészületeit, a szülés előtti pillanatokat nem, mert az én testemről van szó, amihez már semmi köze.
Nálam apás szülés csak a (nem ex) párommal jöhet szóba, akivel amúgy is megosztom az életemet.
De ez csak egy vélemény, én így látom.
Ha az új feleség lennék, felháborodnék. Így is összeköt egy halom gyerek, ez még nem hiányozna pluszba.
Ha te lennék, csak abban az esetben invitálnám be az exem a szülésre, ha annak nincs új párja. Egyébként behívnám anyukámat vagy a tesómat.
Elítélendő olyan szempontból, hogy a párod cseppet sincs tekintettel az új feleség érzelmeire...Az, hogy téged nem érdekel, az egy dolog, mint tudjuk, mi nők néha nagyon gonoszok tudunk lenni egymással.
Mondjuk ezek szerint a válás (és a teherbe ejtés), illetve az új esküvő között nem sok idő telt el. Ez cseppet szappanoperás, nem irigylem az új feleséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!