Sürgősen el kell költöznöm itthonról, mert nem bírom itt tovább a szüleimmel. Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Meg lehet ezt egyáltalán valahogy? Nincs végzettségem, nincs pénzem, nagykorú vagyok. Volt már valaki ilyen helyzetbe?2013. júl. 2. 15:28
11/22 A kérdező kommentje:
7, 8: Nem.
Tényleg nincs senki, akinek lenne elképzelése mit csinálhatnék, vagy volt már ilyen helyzetben?
2013. júl. 2. 15:52
12/22 anonim válasza:
Max hajléktalan szállóra tudsz menni, de szerintem oda úgysem mennél.
13/22 anonim válasza:
Ilyenkor felül kell emelkedni a problémákon, és meghunyászkodni. Ez az élet. Nem tudom mi a probléma forrása, de sokat javítanál a helyzeteden otthon, ha tanulnál, vagy munkát keresnél.
14/22 anonim válasza:
Na de magyarázd már meg, hogy mi az a helyzet, ami miatt ennyire sürgősen el kell menni, és nem bírod ki.
Akkor még jobban tudnánk segíteni.
Arra viszont nem válaszoltál, hogy nagykorú létedre
1 miért nincs munkád?
2 miért nincs végzettséged?
3 mit csinálsz egész nap, esetleg tanulsz valamit?
15/22 A kérdező kommentje:
Tanulok, és munkát fogok keresni, de max egy héten belül el kell húznom innen a csíkot.
2013. júl. 2. 16:01
16/22 anonim válasza:
Esetleg távolabbi rokonhoz tudsz menni? Nem tudom hol laksz, de ha nem vidéken, akkor tudsz találni így is munkát, vendéglátásban például a kutyát nem érdekli egy csomószor, hogy van-e végzettséged. Fesztiválokon is tudnál dolgozni, nyáron azért könnyebb munkát találni szerintem, de lehet csak én érzem így. Mivel nagykorú vagy, inkább valami munka után kellene nézned és utána próbálni elkerülni otthonról, pénz nélkül elég nehéz sajnos.. Nagyszülők esetleg nem tudnak segíteni?
17/22 anonim válasza:
Na de miért kell elmenned ennyire sürgősen?
18/22 anonim válasza:
Gondolom van egy verekedő iszogatós apuka, aki mellett életveszélyben érzi magát. Sok ilyen van sajnos. Menj az önkormányzathoz első körben, hátha tudnak megoldást.
20/22 anonim válasza:
Ha se barát, se családtag, akkor szerinted mit fogunk mondani? Ha olyan a helyzet h pl bántalmaznak, akkor fordulhatsz alapítványokhoz, hátha tudnak segíteni, de amúgy nincs más ötletem. Ilyenkor az emberek a haver meg a nagyi kanapéján szoktak kikötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!