Mit szólnátok, ha a párotok szex helyett a netezést választaná?

Ne ezen a megbeszéltük dolgon akadjatok ki. Ki mit hív annak, hogy megbeszéltük. Odabújok hozzá, és megkérdezem, hogy álmos-e, mert ha nem, akkor tudok jobbat...Erre is lehet azt mondani, hogy megbeszéltük.
Miért nem mentél utána? Ha egyszeri eset, akkor ne csinálj gondot belőle...

Na, látom más is fennakadt a megbeszélésen.
Attól, hogy megbeszéltétek, még nem biztos, hogy a jancsikája is akarta a dolgot. Simán lehet, hogy annyira fáradt volt, én is akkor alszom el legnehezebben, amikor iszonyat fáradt vagyok.

Nem tudom, mit kell kiakadni azon, hogy megbeszélték...mi is szoktuk megbeszélni, hogy szexelünk. Ebben nem tudom mi az izé. Néha vendégségbe vagyunk, odasúgom neki, hogy menjünk haza, mert mindjárt ráugrok...erre ő beindul és gyorsan úgy intézzük, hogy hazajussunk gyorsan, de szoktam ezt otthon is így mondani neki. Ha én mondom neki, hogy be vagyok indulva rá, erre ő is beindul.
De egyébként nem ez volt a kérdés, hogy meg szoktátok e beszélni, vagy szerintetek gáz e, ha megbeszéljük?
Kérdezó: A férfiak feledékenyek, kábé 3 másodperc alatt képesek elfelejteni azt, hogy mit mondtál nekik az imént...legalább is az enyém ilyen:D Emlékeztesd rá, hogy miről volt szó:D ha érted mire gondolok:D Én úgy mentem volna utána, hogy felvettem volna egy jó kis csábos hálóinget és megkérdeztem volna csak úgy félvárról, hogy mikor jön vissza az ágyba, vagy esetleg befújtam volna magam a kedvenc parfümömmel és átöleltem volna, finoman elvettem volna tőle a laptopot, mondván, "így nem férek hozzád" vagy valami, a pillanat hozta volna.
Legközelebb ne hagyd magad, követeld ki a jussod:D

"Néha vendégségbe vagyunk, odasúgom neki, hogy menjünk haza, mert mindjárt ráugrok...erre ő beindul és gyorsan úgy intézzük, hogy hazajussunk gyorsan,"
Ez NEM megBESZÉLÉS, hanem megKÍVÁNÁS, a kettö közt ég é föld a különbség.
A megbeszélés szerintem - és a válaszolók többsége szerint is - az, hogy "lesz valami", "akarsz szexelni" - és EZ minden, csak nem elfogadható dolog.
Mi a párommal 25 éve vagyunk együtt, de a szexet nem "megbeszéljük", hanem ránézünk a másikra, és ö már veszi a lapot, odabújunk a máskhoz, megsímogatjuk, stb és igy a másikban is felkeltjpk a vágyat a szeretkezésre.
Viszont ilyenkor egyikünk sem tünik el a fürdöszobába (amx. röviden, wc-re), hanem izgatjuk egymást, és elkezdük, illetve folytatjuk a szexet.
Szóval, ha
1. megbeszélés kell
2. elötte eltünsz a fürdöszobában
akkor ott valami nagy baj van a kapcsolatotokkal.

"A férfiak feledékenyek, kábé 3 másodperc alatt képesek elfelejteni azt, hogy mit mondtál nekik az imént."
Ha egy FÉRFI 3 mp alatt elfelejti, hogy szexre készül, akkor vagy vele vagy a növel, vagy a kapcsolattal komoly gondok vannak.

Azt nem értem, miért gond, ha valaki szeretkezés előtt elmegy tusolni. Ez higiénia kérdése.
Biztosan fáradt volt a párod. Ilyenkor vagy megpróbálod elcsábítani a géptől, vagy hagyod, hogy netezzen, és majd reggel szeretkeztek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!