Ti megváltoztatnátok a születési neveteket, ha a vezetéknév 7, keresztnév 7, második keresztnév 9 betűs lenne? Elhagynátok ez esetben a második nevetek?
Figyelt kérdés
Nevet változtattam , és várom a postást , ha nektek lenne ilyen hosszú nevetek akkor megváltoztatnátok e?#névválltoztatás
2013. júl. 1. 18:18
11/13 anonim válasza:
Én nem, mert tiszteletben tartanám, hogy azt a szüleim választották nekem.
12/13 anonim válasza:
Hát biztos nem lehet jó pl receptet aláírni, meg nagyon sokmindent aláírni, mert egy, nem fér ki, kettő rengeteg idő, míg lefirkantod. Lehet inkább lerövídíttetem volna. Pl Kovács Krisztina Emília -> Kovás K. Emília. Így sokkal kevesebb helyre kell kiírni az egész nevet, rövidebb, de megmarad azért az eredeti. :)
13/13 anonim válasza:
Zsuzsanna a második keresztneved? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!