Milyen gyerek lenne?
Figyelt kérdés
Kicsit érdekesen fog hangzani a kérdésem, de a múltkor gondolkodtam rajta, és gondoltam megkérdem.
A kérdés már pedig az, hogy tegyük fel- vagy egy kicsit-közepesen kövér/macis pasi, és annak egy vékony/csinos felesége. Akkor a gyerekük milyen lesz? Kövér vagy vékony?
2013. júl. 1. 16:45
1/12 anonim válasza:
Vagy sovány, vagy normál tetalkatú, vagy kövér. Remélem segítettem.
2/12 anonim válasza:
Ez nem érdekes, hanem hülye kérdés! Kicsit-közepesen kövér? Vékony/csinos?
3/12 anonim válasza:
Mivel legtöbb helyen a mő főz, így nagy valószínűséggel nem hízna el az adott gyerek, hiszen a vékony nő nyilván egészséges ételeket főz, nem zsírral-cukorral-fehér lisztes péksütivel tömné a fiát/lányát.
4/12 A kérdező kommentje:
azért írtam úgy hogy vékony/csinos
mert kinek mi a csinos, és mi a vékony.:)
nálam a nagyon vékony a csinos
másoknál a normális testalkat, nálam már elhízós
2013. júl. 1. 16:58
5/12 anonim válasza:
Kérjük a nagyszülők adatait is! de egyébként az első válaszoló már megoldotta a problémát.
6/12 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a felállás és két vékony fiam lett, mindig mondtam, hogy olyanok vagytok, mint egy vonal. :-) Pedig az étkezéssel más kiskorukban sem volt baj, sőt. Az én alkatomat örökölték, persze ez nem törvényszerű, és azt hiszem, hogyha okosan táplálod majd őket, akkor attól is sok függ.
7/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a választ :)
2013. júl. 1. 17:09
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos,hogy a szülőktől "öröklik",az én szüleim elhízós típusúak,mi a tesómmal meg "nádszálak" vagyunk.De ez egy olyan dolog,amit nagyrészt formálni is lehet.
9/12 anonim válasza:
Természetesen vékony.
Hiszen még ha hízásra hajlamos is lenne a gyerek, a vékony, csinos anyuka nem fogja hagyni, hogy a gyereke elhízzon, odafigyel majd rá, ahogy önmagára is.
Hiszen inkább az anyán múlik, hogy miket eszik a gyerek, milyen felfogással fog bírni pl. a testmozgást, önmagunkkal való törődést illetően.
10/12 anonim válasza:
Aki elhiszi hogy a túlsúly a genetika függvénye erősen el van tévedve. Ha értelmes ételt eszik, mértékletes és néhanep megmocan nem fog elhízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!