A férjem tönkretett minket anyagilag! Mit tehetnék?
Ha ennyire csak a pénz számít neked, menj ki te külföldre dolgozni. És majd ha rájössz, hogy nem tetszik neked kint, hiányzik a családod, a gyereked, az ország, akkor nehogy haza gyere, mert tönkretennéd vele a családod.
Válj csak el, szegény férjed jobbat érdemel. Olyant, akinek a szeretet is számít, nem csak a pénz.
Keress jobb melót! Az én férjemnek is van hitele, évekig fizettük a kocsit (46eft), szem.kölcsön (16eft), másik hitel (23eft). A fizetése 120eft... Én gyesen vagyok... Mégsem érzem azt, hogy tönkre tett volna anyagilag. Vállaltam, így mentem hozzá, így vállaltunk gyerekeket. Nálunk még él, az jóban-rosszban. Most pl 130ft-unk van, a hűtő üres, fagyasztóban van pár napi kaja. Szóval? De megoldjuk, mert az nem hoz jót, ha szapuljuk a másikat, vagy kesergünk, hogy jajj nincs pénz.
Húzzatok a nadrág szíjon! Keresd az akciókat, gondolkodj előre, készíts bevásárló listát és csak azt vedd meg, a gyerek el van édesség és más hülyeség nélkül, max sütsz egy kis sütit pl kakaós csigát. Olcsó kajákat találj ki, pl krumplis tészta, lángos, borsó pörkölt nokedlivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!