Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem tönkretett minket...

A férjem tönkretett minket anyagilag! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Felmondott a jól fizető állásából és most elment dolgozni 4 órásba 40000ft-ért.2 hónapig egy ft-ot nem tud levenni a fizetéséből.Volt hitelkerete de arra levonják az egész fizetését.Én is dolgozok minimálbérért de a fizetésem elmegy a lakáshitelre és a rezsire.Mit tehetnék?Számlák hitel még rendesen vannak fizetve de nem tudom hogyan tovább!Teljes kilátástalanságban vagyok!Kérem aki bármi ötlettel tud segíteni szívesen hallgatom!Van egy gyermekünk és a házasságunk is válságba az anyagiak miatt!

2013. júl. 1. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Kedves kérdező, ugye a teljes neved, Para Zita?
2013. júl. 1. 22:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha ennyire csak a pénz számít neked, menj ki te külföldre dolgozni. És majd ha rájössz, hogy nem tetszik neked kint, hiányzik a családod, a gyereked, az ország, akkor nehogy haza gyere, mert tönkretennéd vele a családod.

Válj csak el, szegény férjed jobbat érdemel. Olyant, akinek a szeretet is számít, nem csak a pénz.

2013. júl. 2. 07:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Keress jobb melót! Az én férjemnek is van hitele, évekig fizettük a kocsit (46eft), szem.kölcsön (16eft), másik hitel (23eft). A fizetése 120eft... Én gyesen vagyok... Mégsem érzem azt, hogy tönkre tett volna anyagilag. Vállaltam, így mentem hozzá, így vállaltunk gyerekeket. Nálunk még él, az jóban-rosszban. Most pl 130ft-unk van, a hűtő üres, fagyasztóban van pár napi kaja. Szóval? De megoldjuk, mert az nem hoz jót, ha szapuljuk a másikat, vagy kesergünk, hogy jajj nincs pénz.

Húzzatok a nadrág szíjon! Keresd az akciókat, gondolkodj előre, készíts bevásárló listát és csak azt vedd meg, a gyerek el van édesség és más hülyeség nélkül, max sütsz egy kis sütit pl kakaós csigát. Olcsó kajákat találj ki, pl krumplis tészta, lángos, borsó pörkölt nokedlivel.

2013. júl. 2. 15:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Gondold végig a dolgokat úgy, hogy nem csak a férjedet hibáztatod.
2013. júl. 5. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!