Ti beköltöznétek egy ilyen lakásba?

Ha valóban csak 3-400-at kellene rákölteni,és egy-két évre terveztek,akkor igen,beköltöznék gondolkodás nélkül..De biztos vagy te abban,h ennyiből kijöttök?a rezsi meg hülye indok,rezsije az albérletnek is van...
Én amúgy nem kérném el amit ráköltöttünk,ha ekkora összeg lenne...tkp. egy előre kifizetett albi díj,és később még akár ti is profitálhattok belőle,ha anyósodék kiadják...
@8, már utánanéztünk. Édesapám asztalos, a testvérem hidegburkoló, van jó pár szaki ismerősük, barátjuk is, szóval sok dologhoz csak anyagköltség kéne, mert mindketten szívesen segítenének. És megint ott vagyunk, hogy ég a képem, mert ők csinálják meg azt, ami nem is a miénk, és a sógor verte szét, mert nekünk úgy is nagyon jó volt, ahogy volt... Csak akkor nem voltunk itthon, nem is tudtuk, hogy akciózik, ráadásul már előtte is laktunk abban a lakásban.
Nekem is rossz érzésem van ezzel kapcsolatban, de férjem szeretné, ha meg lenne csinálva, és a szüleinek nem lenne gondja ezzel. Persze, szép lenne, ha a sógorom befejezné, amit elkezdett, de egy fillére sincs, hitelre nem jogosult, stb...

Ha jól értem, pénzügyileg jobban jártok.
Anyóséké, nem áll fenn az a veszély, hogy kiraknak titeket, eladják a fejetek fölül.
Nektek pénzben mindegy, mert ígyis-úgyis elmenne vagy a felújításra vagy az albira, akkor már olyat fizetnék, aminek van látszata, anyósék járjanak jól inkább, mint vadidegenek.
Én megcsinálnám, és beköltöznék.

Kérdező!
A felújítás sok veszekedéssel jár, mi ép benne vagyunk. Hiába vagyunk kompromisszum képesek, de nehéz és fárasztó egy felújítás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!