Kiakadjak? Jogos lenne? Te mit tennél a helyemben? Nagyon mérges vagyok!
Tegnap reggel ment el a párom az anyjához vonattal aki 200km-re lakik,úgy van hogy jön ő is vele. Megbeszéltük hogy este felhív de nem tette,mostanáig egyszer sem hívott! Én nem tudom hívni mert most nincs pénz a telefonomon,fülke meg kilométerekre van. Ezenkívül azt mondta hogy ma reggel már itthon lesz,ehhez képest sehol senki! Kértem hogy vigye magával a gyereket(3éves),mert úgy a vonat is olcsóbb lenne,meg hagy örüljön ment volna szegény minden áron! Természetesen nem vitte!
Most forr bennem az indulat!:( Már azon vagyok hogy fogom a gyereket és felülök egy vonatra én is és elmegyek anyámhoz,aki még messzebb lakik mint az övé. Ha arra nem képes hogy telefonáljon,akkor nagyon hiányolhat minket!:((( Meg ha hazajön tuti leüvöltöm a fejét!
Na mi van veletek azóta?Hazament a férjed?Mit mondott?
Felhívtad?
Szétmentünk!
Semmi baja nem volt,pusztán "elfelejtett felhívni és lemerült a telefon" dumát akarta nekem beadni. Az a baj hogy ez már nem az első eset volt hogy megszegte az ígéretét,és én besokaltam.....
Nem gondolom hogy kevés türelmem lenne,ez csak olaj volt a tűzre!
Amúgy sem volt valami fényes a kapcsolatunk,és a gyerekkel sem foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!