Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakadjak? Jogos lenne? Te...

Kiakadjak? Jogos lenne? Te mit tennél a helyemben? Nagyon mérges vagyok!

Figyelt kérdés

Tegnap reggel ment el a párom az anyjához vonattal aki 200km-re lakik,úgy van hogy jön ő is vele. Megbeszéltük hogy este felhív de nem tette,mostanáig egyszer sem hívott! Én nem tudom hívni mert most nincs pénz a telefonomon,fülke meg kilométerekre van. Ezenkívül azt mondta hogy ma reggel már itthon lesz,ehhez képest sehol senki! Kértem hogy vigye magával a gyereket(3éves),mert úgy a vonat is olcsóbb lenne,meg hagy örüljön ment volna szegény minden áron! Természetesen nem vitte!

Most forr bennem az indulat!:( Már azon vagyok hogy fogom a gyereket és felülök egy vonatra én is és elmegyek anyámhoz,aki még messzebb lakik mint az övé. Ha arra nem képes hogy telefonáljon,akkor nagyon hiányolhat minket!:((( Meg ha hazajön tuti leüvöltöm a fejét!

2013. jún. 30. 17:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
?????
2013. jún. 30. 21:38
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Toltsd fel a telefonod es hivd fel. Ha annyira aggodsz, akkor ne legyen mar ebbol buszkesegi kerdes, hogy ki hiv fel kicsodat...ez hogy lehet igy parkapcsolat?
2013. jún. 30. 21:51
 23/29 anonim ***** válasza:

Na mi van veletek azóta?Hazament a férjed?Mit mondott?

Felhívtad?

2013. júl. 2. 12:48
 24/29 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2013. aug. 14. 02:49
 25/29 A kérdező kommentje:

Szétmentünk!

Semmi baja nem volt,pusztán "elfelejtett felhívni és lemerült a telefon" dumát akarta nekem beadni. Az a baj hogy ez már nem az első eset volt hogy megszegte az ígéretét,és én besokaltam.....

2013. aug. 14. 22:43
 26/29 anonim ***** válasza:
EJha.
2013. aug. 15. 15:40
 27/29 anonim ***** válasza:
Eléggé kevés türelmed van. Már csak a gyerek miatt is igy gondolom. Én is elváltam, de nem ilyen kis dolgok miatt... Tök jó, hogy gondoltál a gyerekre is...
2013. aug. 16. 20:30
 28/29 A kérdező kommentje:

Nem gondolom hogy kevés türelmem lenne,ez csak olaj volt a tűzre!

Amúgy sem volt valami fényes a kapcsolatunk,és a gyerekkel sem foglalkozott.

2013. aug. 16. 20:50
 29/29 anonim ***** válasza:
:(
2013. aug. 17. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!