Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakadjak? Jogos lenne? Te...

Kiakadjak? Jogos lenne? Te mit tennél a helyemben? Nagyon mérges vagyok!

Figyelt kérdés

Tegnap reggel ment el a párom az anyjához vonattal aki 200km-re lakik,úgy van hogy jön ő is vele. Megbeszéltük hogy este felhív de nem tette,mostanáig egyszer sem hívott! Én nem tudom hívni mert most nincs pénz a telefonomon,fülke meg kilométerekre van. Ezenkívül azt mondta hogy ma reggel már itthon lesz,ehhez képest sehol senki! Kértem hogy vigye magával a gyereket(3éves),mert úgy a vonat is olcsóbb lenne,meg hagy örüljön ment volna szegény minden áron! Természetesen nem vitte!

Most forr bennem az indulat!:( Már azon vagyok hogy fogom a gyereket és felülök egy vonatra én is és elmegyek anyámhoz,aki még messzebb lakik mint az övé. Ha arra nem képes hogy telefonáljon,akkor nagyon hiányolhat minket!:((( Meg ha hazajön tuti leüvöltöm a fejét!

2013. jún. 30. 17:09
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm szépen akkor ezek szerint én vagyok a rossz,amiért nem akarok elgyalogolni egy 3évesgyerekkel a szomszéd városba,mert itt vasárnap délután már busz sem jár!

És igenis aggódom,de mérges is vagyok!

2013. jún. 30. 17:54
 12/29 anonim ***** válasza:
Ki tudja, merre járkál az a jóember:))..............
2013. jún. 30. 17:55
 13/29 anonim ***** válasza:
22%
nekem ebből a sztoriból csak az a fura, hogy a gyereket csak arra akartad használni, hogy olcsóbb legyen a párodnak a vonat. Szarrágó szerencsétlen vagy. Mit feszülsz? Az én párom még napokra is eltúnik a barátaival (persze azért tudom, hogy fasztiválozni van, de nekem mindegy, ha ő jól érzi magát... Úgyis hozzám jön haza és meséli a sok hülyee, poénos sztorit, jókat röhögünk rajta..) Nem gondolkodtál még azon, hogy elmenekült? Mié4t vigye a gyereket is? Egy férfinek is kell a szabadság. LEhet, hogy már unja az örökös hepciáskodást. Nézz magadba és ne leüvöltsd a fejét, hanem ha megjön, csinálj úgy, mintha mi sem történt volna, örülj neki. Szegény gyerek. Kinéz neki egy jó kis balhé anyuci miatt. Ezért szülted? Old már meg felnőtt és diplomatikus úton? Ha szépen később megkérdezed, hogy hol voltál, akkor el fogja mondani. De ha letámadod, támadni fog. Kész a balhé. De mondjuk ehhez intelligencia kell, azt nem lehet kedvezményesen venni, még ha a gyereket magunkkal is visszük...
2013. jún. 30. 17:59
 14/29 A kérdező kommentje:

"nekem ebből a sztoriból csak az a fura, hogy a gyereket csak arra akartad használni, hogy olcsóbb legyen a párodnak a vonat."

A gyerek sírt könyörgött hogy menni akar vele! Nem én találtam ki,és az már nem mellékes hogy tényleg olcsóbb a vonat. Miért lett volna neki olyan nagy gond,otthon úgyis lett volna aki vigyáz a gyerekre.

Szarrágó neked a nénikéd,te bunkó!!! Neked van gyereked? Ha ugyan ezt én csinálnám meg nő/anya létemre akkor már más volna a helyzet?!

2013. jún. 30. 18:08
 15/29 anonim ***** válasza:

Nekem egyből az jutna eszembe, hogy nem-e történt vele valami, halálra aggódnám magam, ki sem bírnám, hogy valahogy ne hívjam fel. Vagy feltölteném a telefont, vagy megkérnék egy ismerőst, hogy felhívhassam az ő telefonján, kifizetem a hívást, vagy elmennék ahhoz a fülkéhez valahogy.

Mérges majd akkor lennék, ha kiderülne, hogy elfelejtkezett rólam. Rögtön nem ordítanám le a fejét, hátha tényleg volt valami oka, hogy nem tudott hívni.

2013. jún. 30. 18:16
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
Igen, van gyermekem, egy 4 éves kislány. Egyedül nevelem. És mióta igy van, rengeteget tanultam az életről, a férfiakról, magamról... Azért tudom, hogy egy férfit nem lehet igy kisajátitatni. Soha. Én is sokat hisztiztem, el is martam magam mellől. Ne tedd. A szarrágót csak azért irtam, mert nem értem sok ember gondolkodását, akik mindig mindenből hasznot akarnak hajtani. Nem élünk mi sem fényesen, de nekem meg sem fordulna ilyesmi a fejemben, hogy azért vigye magával, mert úgy olcsóbb. PErsze, hogy hisztizett, hogy vele akar menni, ha már az orra előtt felvetetted az apjának a kérdést, a gyerek az ilyen. Fújtathatsz, hisztizhetsz, de gondolkozhatsz okosan is. A te választásod. És ha elvonszolod egyszer magad egy telefonfülkéhez, én nem őt hivnám fel, hanem az anyukáját és megkérdezném, hogy nem esett-e baja, hogy nem ad jelt magáról? Ha az anyja nem tud semmiről, még arról sem, hogy ott volt a fia, akkor lehe3t gyanakodni. De nem ilyen idegbeteg módon. Sajnos a gyerek is ezt a megoldási módot fogja megtanulni, hogy hisztivel mindent el lehet intézni. Kierőszakolni a figyelmet, a választ, tb. Várni kell. Inkább higgadj le, meg játssz a gyerekeddel, neki nem kell anya minden lelki görcséről tudni. És semmiképp ne mond neki, hogy a hülye apád nem jött haza! Gondolom most ő is nyűgösebb, netán sirósabb, lehet türelmetlenebb is vagy vele. Goose fraba.... : )
2013. jún. 30. 18:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire aggódj, a szomszédba nincs valakinek telefonja, hogy elérd?
2013. jún. 30. 19:44
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem a kőkorban élünk, internetes bankon keresztül fel lehet tölteni a telefont, másrészt meg vannak neten ingyen sms küldő oldalak, dobhatnál neki egy üzenetet,hogy hívj fel!
2013. jún. 30. 20:16
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérd el a szomszédtól a telefonját,és hívd fel a párod!

Lehet valami baj van...

2013. jún. 30. 20:25
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Van már valami hir a férjedről ?
2013. jún. 30. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!