Kiakadjak? Jogos lenne? Te mit tennél a helyemben? Nagyon mérges vagyok!
Tegnap reggel ment el a párom az anyjához vonattal aki 200km-re lakik,úgy van hogy jön ő is vele. Megbeszéltük hogy este felhív de nem tette,mostanáig egyszer sem hívott! Én nem tudom hívni mert most nincs pénz a telefonomon,fülke meg kilométerekre van. Ezenkívül azt mondta hogy ma reggel már itthon lesz,ehhez képest sehol senki! Kértem hogy vigye magával a gyereket(3éves),mert úgy a vonat is olcsóbb lenne,meg hagy örüljön ment volna szegény minden áron! Természetesen nem vitte!
Most forr bennem az indulat!:( Már azon vagyok hogy fogom a gyereket és felülök egy vonatra én is és elmegyek anyámhoz,aki még messzebb lakik mint az övé. Ha arra nem képes hogy telefonáljon,akkor nagyon hiányolhat minket!:((( Meg ha hazajön tuti leüvöltöm a fejét!
Hát köszönöm szépen akkor ezek szerint én vagyok a rossz,amiért nem akarok elgyalogolni egy 3évesgyerekkel a szomszéd városba,mert itt vasárnap délután már busz sem jár!
És igenis aggódom,de mérges is vagyok!
"nekem ebből a sztoriból csak az a fura, hogy a gyereket csak arra akartad használni, hogy olcsóbb legyen a párodnak a vonat."
A gyerek sírt könyörgött hogy menni akar vele! Nem én találtam ki,és az már nem mellékes hogy tényleg olcsóbb a vonat. Miért lett volna neki olyan nagy gond,otthon úgyis lett volna aki vigyáz a gyerekre.
Szarrágó neked a nénikéd,te bunkó!!! Neked van gyereked? Ha ugyan ezt én csinálnám meg nő/anya létemre akkor már más volna a helyzet?!
Nekem egyből az jutna eszembe, hogy nem-e történt vele valami, halálra aggódnám magam, ki sem bírnám, hogy valahogy ne hívjam fel. Vagy feltölteném a telefont, vagy megkérnék egy ismerőst, hogy felhívhassam az ő telefonján, kifizetem a hívást, vagy elmennék ahhoz a fülkéhez valahogy.
Mérges majd akkor lennék, ha kiderülne, hogy elfelejtkezett rólam. Rögtön nem ordítanám le a fejét, hátha tényleg volt valami oka, hogy nem tudott hívni.
Kérd el a szomszédtól a telefonját,és hívd fel a párod!
Lehet valami baj van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!