Nekem kell eltemettetni az anyámat ha nem örókölök utána semmit és haragba is voltunk? Ez ténylg így van?
Ilyen tekintetben senki nem fog érdekelni, hogy anyukád xar anya volt és haragban voltatok.
Viszont ne izgulj, ha szerencséd van elfogadják a honatyák ötletét, hogy legyen szociális temetés, ami ingyenes. Viszont a gödröt is neked kell majd kiásni...
Csak azt nem értem, hogy miért adnak jótanácsot olyanok, akik csak tippelnek, de nincs tapasztalatuk a témában.
Kérdező: ha lemondasz az örökségről, azzal lemondasz az adósságról is. Eltemettetni pedig nem vagy köteles, az úgy működik, hogy ha valakiért nem jelentkezik senki családtag, akkor az önkormányzat elhamvasztatja az illetőt.
"hagyjátok már ezt az álszent "mégis csak az anyád volt, hogy mondhatsz ilyet" szöveget... a gyomrom felfordul tőle. "
Teljesen igazat adok neked. Annyira gyerekes ez a duma. Látszik, hogy nem sok élet tapasztalattal rendelkeznek ezek a válaszadók.Vagy nagyon buták.
Nem ott kezdődik a nagy anya szerep, hogy megszülök egy gyereket, hanem ott, amikor tisztességesen felnevelem.
Felvilágosítalak benneteket, hogy van olyan, amikor egy anya nem szereti a gyerekét,s a fejéhez vágja mindig, hogy minek szültelek meg. Most lehet nagy szavakat írni, hogy de hogy hogy, hisz a szíve alatt hordta blabla
Pedig van ilyen, s ezzel tönkreteszi a gyereke egész életét, hisz a trauma mindig ott lesz.
Hadd ne hálálkodjak már én egy ilyen anyának, hogy megszült...arra bárki képes, nézz csak szét.
Nem kell az önkormányzat temeti ha senki nem jelentkezik a holtestért csak jelöletlen sirba, nem haják be rajtad.
Forditott esetben a szülöt se köteleznék a kölcségek fizetésére.
Írnak itt neked hülyeségeket.
Meghal,hagyatékin le kell mondanod mindenről,így se hitelt,semmit nem örökölsz.eltemettetni sem vagy köteles,eltemeti az állam,nem hajtja be se a nav,se senki,hisz lemondtál mindenről.
Tudom,nemrég halt meg az a férfi aki megcsinált (apának nem nevezném),és csak egy papir,amin visszautasitod az örökséget,még személyesen sem kell elmenni a hagyatékira,elég levélben megirni,nekem segitett az önkormányzat,mert 300km-ről nem akartam ennyiért utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!