Nekem kell eltemettetni az anyámat ha nem örókölök utána semmit és haragba is voltunk? Ez ténylg így van?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 13:54
11/32 A kérdező kommentje:
Senki nem örököl mert nincs mit max a jó sok hitelt
2013. jún. 30. 14:48
12/32 A kérdező kommentje:
Egyébként késsel is rm tamadt egyszer meg van ambuláns lapom meg rendőrségi papirom mikor megvert és kórházba kerültem tiniként. Ezeket is mellékelni fogom az önkormányzatnak. Meg a fejem beverte kiskoromban ugy hogy össze kellett varrni mert betörött mikor részeg volt igaz erről rendőrségi nincs de ő csinálta valami nem tetszett neki és nekivágott az asztalnak 8 évesen. Tiniként meg kur....t akart belőlem csinlálni. Kajat nem adott ruham nem volt stb olyan szegyen volt még ballagasra se volt ruham és bankettre se mehettem mert nem fizettúk az osztalypenzt. Elegem van belőle tönkretette az életem. Biteleket vetetett fel velem stb...
2013. jún. 30. 14:52
13/32 anonim válasza:
Megértelek,de az hogy hiteleket vetetett fel veled,az a te hülyeséged is mert ha ennyire utálod mondhattál volna neki nemet is és kész.Ne mondd hogy puskát tartott a fejedhez hogy hitelt vegyél fel neki.Egyébként így is úgy is veled fizettetik ki a temetést.
14/32 A kérdező kommentje:
De mit tehettem volna alig 18 évesen iskolasan ha ordít velem megver ? És ki akar tenni a házból??? Mentem volna inkabb a hid ala ?
2013. jún. 30. 15:10
15/32 anonim válasza:
És ha a kérdező teljes mértékben lemond az örökségről?
16/32 anonim válasza:
Kérhetsz az önkormányzattól temetési segélyt. Ami a nagyobbrészét tudja fedezni a költségeknek, ha csak simán egy elhamvasztatod és semmi egyebet nem csinálsz.
Menj be az illetékes önkormányzathoz!
17/32 anonim válasza:
Van még egy hírem.Azt mondtad,hogy voltak hitelek.A hitel is öröklődik bizonyos százalékban.
18/32 anonim válasza:
18 évesen iskolásan hol adtak neked hitelt?
19/32 anonim válasza:
17-es: ne beszélj már hülyeséget, ha lemond az örökségről, akkor nincs adósság se.
20/32 anonim válasza:
Nyugodtan le lehet pontozni de én biztos nem hagytam volna hogy 18 évesen verjenek,inkább mentem volna el otthonról,nem kell mindent eltűrni.Apukád hol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!