Nagyon zavar, hogy a férjem folyton a nőket nézi az utcán, meg bárhol, amikor megyünk valahova. Főleg most, hogy itt a jó idő. Mit tegyek, hogy ne érdekeljen?
Hát akkor biztos én vagyok a fura... mert én a vőlegényemmel együtt nézem a csajokat az utcán, és kórusban kritizáljuk/dicsérjük a kinézetüket. :) Sőt egy csomószor volt, hogy én hívtam fel a figyelmét egy-egy szép lányra.
Engem egy csöppet sem zavar, hogy más nőket is megnéz, mert csak egyszer nézi meg őket. Kétszer már soha, ebben 10000% biztos vagyok, ahogy énnekem is csak átsiklik a szemem egy-egy jóképű pasin.
Talán Neked is ezt kéne letisztáznod vele. Mondd el, hogy téged kicsit zavar, hogy másokat néz, de megbízol benne, tudod, hogy ez nem "igazi" érdeklődés, de azért legyen szíves kevésbé feltűnően csinálni, mert megalázó is lehet. Szeret téged, meg kell, hogy értse. Mondd neki, hogy képzelje magát a helyedbe. A pasiknak sokszor eszükbe sem jut, hogy a másik helyébe képzeljék magukat, és aztán rájönnek, hogy jé, ez lehet, hogy rosszul esik az asszonynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!