Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Molesztáltak valaha? Ha igen,...

Molesztáltak valaha? Ha igen, mit kezdtél ezzel az élménnyel?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 09:19
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
utolsó: 14/L
2010. ápr. 6. 21:33
 52/60 anonim válasza:
Engem kb 6-7 évesen molesztált a nagybátyám, nem erőszakolt meg de... mind1. Nem tudom, h emiatt-e, de ha úgy érzem, h egy fiú közeledni akar hozzám, félek tőle és olyan érzésem van mintha le akarna vadászni.
2010. nov. 5. 09:59
 53/60 anonim ***** válasza:
hát...velem is megtörtént 6-7- éves voltam talán kisebb is :( a szomszédban lakott egy öregember annak volt 2 fia és azokkal barátkozott a báttyám aki 2 évvel volt idősebb nálam.. mindíg átmentünk hozzájuk játszani és .. erről nem beszéltem még snekinek szóval nagyon nehéz.. mind a 4-en molesztáltak.. az öregember akkor mikor egyedül átmentme keresni őket vagy anyu átküldött valamiért mert a feleségével jóba oltak nagyon és nem sejtett semmit sóval akkor nyulkált elővette a farkát csókolgatott.. megakart erőszakolni.. de végül mikor lehúzta a biugyimat meggondolta magát és nem tette... aztán a két fia is elkedztek csókolgatni ők igaz hogy 3-4- évvel voltakj idősebbek.. ők csak csokolgattak és a báttyám is.. áhh gusztustalan erre visszagondolni és fúúúj.. :( úgy érzem hogy nekem kell szégyeljem magam ez miatt azóta elköltöztek szerencsére de ez körübelül 3 évig ment és azzal fenyegetett az öreg hgy nehogy elmondjam anyunak mert akkor megveri őt is.. hogy lehet egy ember ilyen gusztustalan :( ?? mi a jó nekik ebbe? kb egy éve láttam az öreget egy metrólejáratnál... legszivesseben megöltem volna.. :( remélem a pokolba fog jutni!!
2011. aug. 3. 21:27
 54/60 anonim ***** válasza:
azt még leírnám hogy nekem ez abbabn nyílvánul meg hogy nem nagyon beszélek.. főleg egy éve kb
2011. aug. 3. 21:29
 55/60 anonim válasza:
Igen, engem nagyon kicsi, 5-6 éves koromtól kezdve édesapám molesztált egészen 16 éves koromig, és nálunk nem azért gyakran előfordultak komolyabb dolgok is... Sosem tudtam igazán mit kezdeni az élménnyel, de olyan sokáig tartott, hogy nem is nagyon ismerek mást... Amúgy a mai napig állítom, hogy ettől lettem biszex. 22/F
2013. jún. 22. 23:34
 56/60 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom.
2013. jún. 22. 23:38
 57/60 anonim ***** válasza:
Az enyém néhány éve meghalt. S ettől tudom szőrnyen hangzik de nagyon megkönnyebbültem és boldog lettem. Mert utáltam vele találkozni. Remélem a pokolban rohad. Azzal hogy meghalt sikerült lezárnom a multat végleg.
2013. jún. 23. 13:01
 58/60 anonim ***** válasza:
Maradéktalanul soha nem sikerül. Az enyém is meghalt már nagyon régen, a megkönnyebbülés volt, annyi, hogy már nem találkozhatunk össze véletlenül sem, de az az érzés, amit akkor éreztem, megmaradt. Csak már nem olyan félelmetes, ijesztő, mert felnőttként már helyére kerültek a dolgok.
2013. jún. 24. 18:44
 59/60 anonim válasza:

Nagyon durva esetekről írtatok.. :( Így az én rövid történeteim nem hiszem hogy túl sokat jelentenének, de azért leírom őket...:

Igazából nem is fogtam fel sokáig, hogy mi is történt, mert gyerek voltam és akkoriban mindenkiben nagyon bíztam, főleghogy nem voltak idegenek a bizonyos személyek.

Az első esetnél kb. 8 éves lehettem. Anya elvitt a keresztszüleimhez, akiknek két fia van. A fiatalabbikat valahogy mindig sokkal jobban bírtam, így akkor is vele játszottam egy-két órát, de aztán átmentem a másikhoz is, mivel keresztanyám mindig mondta hogy vele is játsszak kicsit. Tehát átmentem az ő szobájába, és beszélgettünk tök jelentéktelen dolgokról (kb 15 éves srác + 8-9 éves lány nem igazán tud miről beszélni), aztán azt mondta fáradt, és lekapcsolta a villanyt. (Az ajtó alapból be volt zárva kulccsal, de szerintem azt csak reflexből tette.) Ráfeküdt az ágyára, és azt mondta hogy bújjak oda hozzá. Odamentem, melléfeküdtem, erre átölelt. Picit fura volt, mivelhogy sosem érintettük meg egymást vagy hasonló (míg a másik fiút többször is megöleltem vagy birkóztam vele játékból, meg hasonlók). Elkezdte simogatni az oldalamat, aztán lejjebb ment, és a fenekemen megállt a keze. Na az - hiába nem volt fogalmam semmi szexuális dologról - tényleg elég furcsa volt, ezért felpattantam az ágyból, mondtam neki hogy WC-re kell mennem ez jutott hirtelen eszembe), erre kiengedett, és inkább átmentem a másik fiúhoz játszani.

A következő esett picit durvább, bár ott ha úgy nézzük semmi sem történt tettlegesen. 11 éves lehettem szerintem. Szüleim válása után apám egy ideig naponta járt az egyik haverjához vacsorázni és.. hát, mondjuk ki, lerészegedni. Mindig vitt engem is, én pedig valamivel eljátszottam azt az egy-két órát. Egyik alkalommal a család fia (19 lehetett akkor) behívott a szobájába, azzal a címszóval, hogy megvan neki az Avatar, amit még tuti nem láttam, és hogy az mennyire jó. Apám még mondta is, hogy menjek csak nyugodtan filmezni vele. Bementem, és már furcsának tűnt, hogy bezárja az ajtót, ahogy belép utánam. Mondta hogy üljek le az ágyára. Kissé vonakodva, de leültem. Betette a filmet és lekapcsolta a villanyt, én pedig próbáltam a filmre koncentrálni, de nem tudtam, mivel éreztem, hogy folyamatosan engem néz. Körülbelül 10 perc múlva szóltam neki, hogy engedjen ki, mert ki szeretnék menni. Erre elkezdte mondani hogy miért, meg hogy maradjak vele filmet nézni, hagyjam békén apáékat, satöbbi.. De felálltam és odamentem az ajtóhoz, a kulcs viszont nem volt a zárban. Az a rész tökre kiesett hogy hogyan mentem ki onnan végül, de tuti, hogy valahogy rávettem hogy engedjen ki, és utána nem mozdultam el apám közeléből. Lehet hogy csak felfújom a dolgot, nem tudom.. de az az ajtóbezárás és hogy eltette a kulcsot, furcsa volt. Na meg hogy tényleg megállás nélkül bámult... nővérem szerint biztosan beteg a srác, egyébként látszik is a fején valamennyire.

A másik két eset pedig szintén amolyan "majdnem-eset" dolog, de azért mindkét alkalommal nem kicsit beparáztam.

Már vagy fél éve járok majdnem napi szinten futni, és persze többször is előfordult, hogy megbámultak, de azokat szinte észre sem veszem, megpróbálok nem törődni velük.

Egyszer megállt mellettem egy autó, aminek sötétített ablakai voltak. Éppen "pihentem", szóval nem futottam, csak nagy levegőket véve sétáltam. Megállt az autó, és letekerték az ablakot. Egy 20 évesnek kinéző srác rámvigyorgott az ablakból, miközben a másik oldalon kiszállt a kocsiból egy szintén kb. 20 éves gyerek, és megindult felém. Sikítani akartam, de egyrészt a kifáradtságtól másrészt a sokktól nem jött ki semmi hang a torkomon, viszont szerencsére időben kapcsoltam, és hiába voltam teljesen kifáradva, elkezdtem rohanni, és beugrottam a legközelebbi olyan ház kerítésén, ahol nem volt kutya. Ott vártam egy fél órát, majd egyenesen hazafutottam.

Másik eset talán nem tűnik ennyire durvának, de akkor azt hiszem jobban megijedtem:

Már este volt amikor futottam (ilyen ritkán van), így csak a házunktól fél utcányira lévő parkolóig mentem el, ahol kisebb köröket futottam. A parkoló pont úgy van, hogy két út nyílik belőle egymás mellett. Az egyiken ugye haza tudok menni, a másikon pedig a belvárosba. A hazafelé lévő út pont úgy van, hogy a sarkán van egy nagy betonfal, amitől nem lehet látni az utca nagy részét, így néha meg is szoktam ijedni, amikor ott hirtelen felbukkannak emberek, és majdnem összeütközünk.

Futás közben mindig megfigyelem kik sétálnak el a parkoló mellett a város felé, és magamban megállapítom hogy ki tűnik esetleg veszélyesnek.

2013. dec. 20. 03:34
 60/60 anonim válasza:

(bocsánat véletlen küldtem el)

Egy idős néni, és egy körülbelül 50 évesnek kinéző, őszhajú férfi kanyarodott be a város felé, én pedig futottam tovább, mert egyáltalán nem tűntek olyanoknak, akiktől félni kéne. Direkt nagy kört futottam, és mire majdnem visszaértem a két utca közti sarokig, észrevettem hogy a néni mellett már nincs ott a bácsi. (Aki mellesleg megbámult amikor elsétáltak a nénivel sarkon, de teljesen jelentéktelennek tűnt a dolog) Futottam tovább,a nénit nézve, amikor hirtelen észrevettem a szemem sarkából, hogy a sarki kőfal mellett megmozdul valami piros. Még mielőtt odanéztem volna felrémlett hogy a bácsin piros póló volt, úgyhogy még mielőtt túl közel mehettem volna hozzá (így is maximum 4 méter lehetett köztünk), gyorsan elsprinteltem a néni irányába. A pasi megindult felém gyors lépésekkel, és közben azt ismételgette hogy "állj meg!"...

Amikor elég messze voltam már tőle (kb 50 méterre), visszanéztem, és még mindig emlékszem milyen beteg feje volt... pedig először egy átlagos, kicsit idősebb bácsinak tűnt.

Hirtelen ingerültségemben felmutattam neki mindkét kezemmel a középsőujjamat, mire gyorsabban kezdett felémjönni, és odakiabált nekem valami olyat, hogy "állj meg te ringyó". o.O

Visszafelé ugye nem mehettem haza, mert onnan jött, de igyekeztem úgy körbefutni, hogy ne jöhessen rá merre lakom, és le is hagytam legalább egy utcányira. Meg hát gondolom nem is követett végig. De nagyon durva volt, utána - nem is tudom miért - de két órán keresztül sírtam a szobámban.

15/L

2013. dec. 20. 03:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!