Te hogyan reagálnál vagy mit tennél?
Az, hogy ennyi mindent adtál, nem azt mutatja, hogy annyira szegény vagy. Mi például nem mondhatjuk magunkat szegénynek, mert van lakásunk és hónapról hónapra megélünk, de arra nem telne, hogy ennyi ajándékot adjunk valakinek se családtagnak, se idegennek, sőt azt sem engedhetjük meg magunknak, hogy a feleslegessé vált cuccokat (gyerekrha, játék, bútor stb) elajándékozzuk. El szoktuk adni ezeket, de először megkérdezzük az ismerősöket, hogy kell-e nekik, ha igen, akkor ők veszik meg és nem egy ismeretlen az apróhirdetéses oldalról. Ez működik fordítva is. Eddig nem volt belőle sértődés.
A pénzre szükségük lehet (te írtad, hogy szegények) és csak rendesek akartak lenni, hogy először Neked ajánlották fel. Szóval szerintem nem jogos a felháborodásod.
Nekem is rosszul esne, pláne, ha szükségem van rá.
Mondjuk ha nem is ingyen, de mondhatták volna, hogy pl. 10E-ért áruljuk, de te megkapod 7ért, ha kéred...
Akinek kicsinyes dolog az, hogy kihasználják-e, az elég minimális érzelmi intelligenciával rendelkezhet
3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!