Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a férjem ennyire...

Hogyan lehet a férjem ennyire fogalmatlan? Nem kellett volna ezt előbb velem megbeszélnie?

Figyelt kérdés
A férjem első házasságából született lánya (13 éves) 2 hetente hétvégén van nálunk. Finoman fogalmazva útál engem, a riválisának tart, nyíltan próbál kikészíteni. Az anyjának 1 hét múlva lesz az esküvője, az ő új párját sem szereti jobban mint engem. A férjemet megkérte az exe, hogy nyárra lehessen nálunk a lányuk, mert szeretne egy kis nyugalmat a nászutas időszak alatt. Nem utaznak el hosszú időre, csak a hétvégéken mennek ide-oda. A férjem egy szó nélkül belement, úgy, hogy pontosan tudja, 5 nap múlva utazik külföldre és csak havi egyszer 1-2 napra jön majd haza, ez így lesz szeptember végéig, tehát gyakorlatilag bevállalta nekem egész nyárra a lányát. Igaz, én még itthon vagyok a gyermekeinkkel, de nem érzem magamat elég felkészültnek, hogy a három kicsi mellett még az ő lányával is ennyit foglalkozzak. Fáradt és feszült vagyok, a háztartás szalad és még segítségem sincs.
2013. jún. 25. 14:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
#6: ez így igaz, csak az valszeg elkerülte a figyelmedet, hogy a papa közben elegánsan lelép, és azért arról nem volt szó, hogy hónapokig egyedül kell nevelnie egy idegen gyereket.
2013. jún. 25. 15:02
 12/27 anonim ***** válasza:
65%
Mondd meg az anyjának, hogy ez így nem fog menni. Pár nap okés, de egyedül nem maradsz 4 gyerekkel! Passzolja le nagymamákhoz vagy akárhova, ha ennyire kell neki a nyugalom
2013. jún. 25. 15:04
 13/27 A kérdező kommentje:
Ő segíteni nem fog, az biztos, én viszont végképp kikészülök az idegesség és az alváshiány miatt. Még nekem is új a 3 gyerek is, nem hogy a 4. Egyszer mikor megkértem, hogy vigye ki a mosatlant a szobájából, fogta magát és egyenként földhöz vagdosta őket, majd megkérdezte, hogy "Segítsek még r**anc?". Attól félek mostani állapotomba egy ilyen húzás után felpofoznám. A szülei is tudják, hogy milyen, de mégsem tudják fegyelmezni, minden lepereg róla.
2013. jún. 25. 15:13
 14/27 anonim ***** válasza:
77%
Én visszautasítanám a francba.
2013. jún. 25. 15:15
 15/27 anonim ***** válasza:
77%
Ha így viselkedik, akkor kerek perec mond meg, hogy hozzád nem mehet. Egyedül leszel, senki nem fogja fegyelmezni! Anyuka oldja meg! Férjed meg lássa be, hogy ez így nem állapot és nevelje meg a gyereket!
2013. jún. 25. 15:15
 16/27 Amado atya ***** válasza:
77%
Meg is lehet mondani, hogy nem szárazdajka vagy.
2013. jún. 25. 15:18
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

Egyébiránt nem is törvényes szerintem, hogy egy 13 évest hónapokra idegenre bíznak. A felügyelet gyakorlása a szülő joga és kötelessége.

Én megmondanám a férjemnek a helyedben, hogy ez így nem fog menni.

2013. jún. 25. 15:22
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha az én férjem földhöz vágta volna a tányérokat és leri_bancoz, már nem lenne a férje.

Ez nagyon durva!

2013. jún. 25. 15:23
 19/27 anonim ***** válasza:
59%

Hármasikreitek vannk? Mekkorák?

3 kicsi mellé egy hisztis tinitnem vállalnék.

2013. jún. 25. 15:23
 20/27 A kérdező kommentje:

Nem, nem hármasikrek. 1 éves lesz a nagyobbik lányunk, az ikrek 3 hetesek, egy kislány és egy kisfiú.

Eddig még csak telefonon mesélte el ezt a remek hírt a férjem, ha hazajön még elbeszélgetek vele, mert szerintem nem fogta fel teljesen, hogy mit vár el tőlem.

2013. jún. 25. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!