Miért néznek furcsán amikor megtudják hogy a férjemmel 17 évesen ismerkedtem meg, amikor ő 30 volt? Én most 30 vagyok ő 43.
ma 12:35
Nem itt beszélem meg,a kérdés nem is rólunk szólt,ti merűltetek bele.Én azt kérdeztem miért zavar ez másokat?
Tény jól élünk,mondhatni nagyon jól.Sokszor én ezzel hozom párhuzamba,hogy talán nem is arról van szó hogy ez zavarja őket,hanem az hogy jól élünk és irigykednek,na és persze az is zavarhatja őket hogy jól megvagyunk egymással.Csak így könnyebb valamibe "belekötni",ami mondjuk nem érdekel.Csupán az érdekel hogy mit foglalkoznak ezzel?
ma 12:45
Értem.Hát talán tenni kellene a boldogságért irigykedés helyett?Nem lenne egyszerübb?A lehetőség mindenki elött ott van a boldogsághoz...
nem, nem, irigykedni könnyebb rád. nagyon zavar, komolyan. nem is tudom, hogy fogom magam ezen túltenni, hogy tudom, te boldog vagy. ráadásul gazdag.
jaj, nem is fogok tudni ma aludni.
Nem tudom. Köztem és a férjem között is pont ennyi a korkülönbség. Én 28 ő 41. Én is 17 voltam, amikor megismertem. Nem voltam egy tipikus bulizós tinédzser, sosem volt korombeli fiúval kapcsolatom. A mostani gimis osztálytársaim a mai napig buliznak, szórakoznak. Ami nekik jó, de én akkor is másra vágytam. 11 éve vagyunk együtt, van 3 gyerekünk, nem élünk ugyan nagy lábon, csak olyan átlagosan, de szeretjük egymást a mai napig, tán jobban is, mint az elején.
Én erre vágytam 17-18 évesen, önállóságra, majd boldog családra.
Azt nem tudom, hogy miért néznek furcsán, én sosem tapasztaltam. Meg hát nincs is ránk írva, mennyi a korkülönbség :)
Kedves kérdező!
Ne foglalkozz mások véleményével! Biztos, hogy irigyek rátok. Hiszen jól éltek, és 13 éve boldogok vagytok együtt. Gondolom azok között, akik "bántanak" titeket, már jópáran elváltak..
Köztünk is 13 év különbség van a párommal, igaz, mi még csak 3 éve vagyunk együtt, és én 20 voltam, amikor megismerkedtünk. És én is sokszor hallom, hogy sok a korkülönbség, mégis sokkal jobban kijövünk, mint azok, akiknek velük egykorú a párjuk. Na meg ha körülnézek, a 20-25 éves pasikkal nem nagyon lehet hosszú távra tervezni, annyira gyerekesek még.
További sok boldogságot kívánok Nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!