Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek furcsán amikor...

Miért néznek furcsán amikor megtudják hogy a férjemmel 17 évesen ismerkedtem meg, amikor ő 30 volt? Én most 30 vagyok ő 43.

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 09:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%

Tudom mindenki le fog szólni, hogy ez "nem nagyanyáink kora" de a nagyszüleim között is 12 év van és senki nem nézte őket ki. Nem tudom ebben a tekintetben mi változott, és miért lenne 60 évvel később ciki az ami akkor még normális volt, de szerintem ez olyan dolog, aminek akkor és most is ugyanolyan módon kellene működnie. Remélem érthető volt :D

Szerintem amúgy nem ciki :) (nagyszüleim 16-28 évesek voltak)

2013. jún. 25. 11:18
 12/28 anonim ***** válasza:
61%

konkrétan ez törvénybe ütköző jelenleg, ezért néznek furcsán.

valójában nem csak törvénybe ütköző, de hát beteges is a férfi részéről, ezt be kell látni. talán akkor fogod megérteni, ha a 17 éves, gimis lányod körül egy harminc éves férfi elkezd ólálkodni. szerintem nem tenné zsebre az illető, amit tőled kapna.

Mellesleg minek kell mindenkinek az orrára kötni, hogy hány évesen jöttetek össze? vagy valami faluban laktok, ahol még erről is el kell számolni?

2013. jún. 25. 11:34
 13/28 anonim ***** válasza:
56%
dehogyis törvénybe ütköző. 14 felett az ember azzal szexel, akivel akar. ha egy 50 éves papával, akkor azzal.
2013. jún. 25. 11:38
 14/28 anonim ***** válasza:
51%
nem, nem, szerintem ez a régi törvény. azóta megváltozott.
2013. jún. 25. 11:38
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
hú bocs, tényleg igazad van, nem büntetendő. attól még beteges.
2013. jún. 25. 11:41
 16/28 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is beteges, ha egy 30 éves férfi egy 17 éves lánnyal kezd.
2013. jún. 25. 11:56
 17/28 anonim ***** válasza:
26%

A válaszom 0%ban hasznos.

Miért?Mert leírtam, hogy 9 éves korkülönbséggel 5 és fél éve vagyok kapcsolatban?

Szúrja a szemeteket,mi?

2013. jún. 25. 12:07
 18/28 A kérdező kommentje:

Na jó látom itt is megy a hurrogás rendesen:)

Semmi betegeset nem találtam akkor én benne,a korombeli fiúukka nem jöttem ki,és mindegyik csak szexet akart.Azt hozzá tenném azért,hogy 1 évig nem volt köztünk szex,tehát amikor elsőre lefeküdtünk egymással akkor 18 éves voltam,ha már itt a törvényeket feszegetítek.Egyébként meg 14 alatt bűnetik,16 éves korodtól kezdve azzal fekszel le akivel te jónak látod.18 éves pedig a felnőttkor.De ha valaki 16 évesen fekszik le egy nála idősebb férfival,azt sem bűnteti a törvény.

Nem tartottam betegesnek egyáltalán.A mai napig nagyon fiatalos,és laza ő,akkor sem nézett ki 30 évesnek.De ami lényeg hogy nagyon jól megértettük,értjük egymást,ami a kosrosztályommal nem ment,és nekem azzal bizonyította hogy nem csak a friss pipi húsi kell neki hogy 1 évig várt rám.Én nagyon vonzódtam hozz,és most is,persze ős sem tagadta hogy vonzó volt számára hogy friss hamvas voltam:D,de soha nem élt vele vissza és nem használt ki,azért is maradtam vele,mert nem csak a szex kellett neki.

2013. jún. 25. 12:32
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom igazából, hogy miért érzed szükségét, hogy ezt itt így mindenkivel megbeszéld, ha egyszer boldog a párkapcsolatod, és szerinted semmi rossz nem volt ebben.
2013. jún. 25. 12:35
 20/28 A kérdező kommentje:
Na és azt sem tagadom hogy vonzott hogy egy idősebb férfi oda van értem,nagyon sokat udvarolt nekem.Nem tartottam begetesnek mert a korombeli srácoktól semmi lyet nem kaptam.Szó szerint királylánynak éreztem magam és olyan szinten a magasba emelt hogy kevés férfi teszi meg egy nőért,azt amit ő.Nem bántam meg,mert tudom hogy nem biztos hogy más férfitól megkaptam volna azt amit tőle.Szeretem becsülöm,tisztelem és ő is engem.Kell ennél több?Mint hogy azzal foglalkozzunk mikor és hány évesen ismertük meg egymást?Na és persze hogy ki mit gondol?
2013. jún. 25. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!