Hogyan gyógyíthanám ki magam az eszelős féltékenységemből?
Szia!
Kicsit hasonlítunk, csak más az alapprobléma.
Én 2és fél évet voltam a párommal, egy hete lett vége. Nyáron rám erőltetett egy abortuszt, én akartam a becsúszott bébit, ő nem. Tudtam, ha baba marad, őt elveszítem. Nem akartam, mert azt hittem mindennél jobban szeretem. Megöltem a kisbabámat. Azt hittem meg tudom ezt neki bocsátani, de azóta én is pontosan ugyanígy viselkedtem, min, amit te írsz. Kicsit meg is nyugtatott, hogy nemcsak én vagyok ilyen "őrült". Foggal körömmel támadtam rá, kiabáltam, hogy gyűlölöm, amiért nem állt ki mellettem, megölette a kisbabánkat!! Bármit feláldoztam vlna azért, hogy egy család lehessünk. Érdemesnek tartottam rá, hogy a gyerekem apja legyen!!!De ő ezt eldobta magától. Naponta veszekedtünk azóta, dobáltam a cuccait, mindennek elmondtam. Ő próbált nyugtatni, úgy, ahogy a te párod téged, megbeszéltük egy év múlva elkezdünk babával próbálkozni. Aztán múlt héten elege lett ebből és elhagyott. Igazából még most is nagyon rossz, de látom,ez a kapcsolat már meghalt. Tudom, hogy hibáztam azzal, amit vele tettem, bocsánatot kértem tőle, megígértem elmegyek pszichológushoz, adjon még egy esélyt. Azt mondta, nem ad, már túl késő. Egyedül pedig nem tehetem helyre ezt.
Tudom, más az alapprobléma nálunk az abortusz volt, nálatok a régi egyéjszakás kalandok. Engem valószínűleg nem szeretett eléggé a párom, mert 2 hónapot adott csak a műtét után. Úgy érzem a tied jobban szeret, de vigyázz! Ezt a viselkedést egy férfi sem tűri el örökké. Most még igen, de lehet egy idő után ő is elhagy téged! Amíg a kapcsolatban voltam, én is azt hittem, hogy úgyse hagy el emiatt sose, mert szeret. DE ELHAGYOTT!
Én most fogok bejelentkezni pszichológushoz, mert nem normális, hogy így viselkedtem, és az se az, ahogy te viselkedsz.
Tanulj az én hibámból, ne rontsd el a kapcsolatotokat, lehet ha hamarabb megyek szakemberhez, tényleg kihevertem volna az abortuszt és nem romlik meg a kapcsolatunk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!