Hogyan gyógyíthanám ki magam az eszelős féltékenységemből?
Menj pszichológushoz. Ez nem csak nem normális, hanem nagyon nem normális.
Én nő vagyok, de a barátod helyében már rég, de legalábbis amikor fizikailag támadtad akkor kidobtalak volna, hogy a lábad sem éri a földet. Ha annyit nem ér neked ez az ember, hogy elmenj kezeltetni magad, akkor ki is fog dobni. Ez nem kapcsolat ez beteges.
Figyelj, ha mindíg elsőznád a levest adhatnánk tanácsot. Ha nem tudnád, hogy mit vegyél a párodnak szülinapjára akkor is.
De ez nagyon extrém. Nem érzed? Képes vagy mind a saját, mind apárod életét megkeseríteni. Ez szerinted szeretet? Ezt érdemli?
Hol a bizalom, ami minden kapcsolat alapja? Az érzés, hogy erre az emberre az életem is rábíznám. Hát még a volt nőire is féltékeny vagy.
Nem bízol benne egy cseppet sem.
(Bár én meg azt nem értem, hogy ő hogy lehet olyan tutyimutyi, hogy ezt elviseli. Én egy ilyen embert szeretni sem tudnék. Én több mint 20 éve vagyok a férjemmel, 3 gyerekünk van, de úgy repülnék, ha ilyen lennék és én is egy pillanat alatt dobnám ki őt.)
Én ugyan semmi alapot nem látok ebben a kapcsolatban, de próbáld meg, menj pszichológushoz, mert így csak egyre rosszabb lesz és akármilyen birkatürelmű kidob végre.
Egy hisztis féltékeny p*csa vagy! Ha így folytatod ne csodálkozz ha elkergeted a férjed a féltékenykedési jeleneteiddel.
Higgyél már magadban és bízz meg a párodban!
Amúgy meg tényleg kezeletetned kéne magad pszichológussal!
"semelyik előbbi kapcsolatomra nem volt jellemző a féltékenység". Mi az, hogy előző kapcsolat???? Nem szégyelled magad, hogy más férfihoz is hozzásimultál az igazi megtalálása előtt, sőt voltál olyan gátlástalan, hogy még gyerekeket is szültél másnak???
Na jó, ez vicc volt és azzal a céllal írtam, hogy térj észhez. Valóban előre kell nézegetni és nem hátra. Ha valakinek itt aggódni, féltékenykedni lenne oka, az nem Te vagy, hanem a párod, hiszen Te képes voltál elhagyni a gyerekeid apját és komoly kapcsolatba is belefért nálad a megcsalás. A férjedet anno megcsaltad a mostani pároddal, ezek szerint nálad ez elfogadható erkölcsileg. Neked semmi okod, jogod a jelenlegi párodat kérdőre vonni, itt, ebben a kapcsolatban a Te fejeden van vaj, nem is kevés. Ezt tartsd mindig szem előtt, amikor nekiesel és számolj előtte 100-ig, mielőtt elkezded szekírozni, főleg, ha nem akarod elveszíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!