Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden napra ígér valamit a...

Minden napra ígér valamit a párom, de sosem tartja be. Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Vagy azt ígérte, hogy vacsorázni visz, vagy moziba, vagy hoz nekem virágot, ajándékot, elmegyünk és vesz nekem csizmát stb. Nem értem, ha nincs kedve vagy pénze (bár pénze mindig van), miért ígéri meg. Annyiszor csalódtam már benne. Ez azt jelenti, hogy nem szeret?
2009. okt. 13. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen. :) Volt, hogy kifejezetten kérte, hogy mondjam meg neki mit szeretnék, milyen meglepit. Elmondtam. Azóta is várok a meglepire. :))

Ő ilyen, van, hogy szólok neki, hogy jól esne ezésez, ha épp nem felejti el, akkor tuti meglep valamivel.

Volt, hogy a szülinapom előtt közöltem vele, hogy szeretnék virágot. Ő: akkor hozzak neked virágot? :D Hát akkor felnevettem. És nyugisan válaszoltam, hogy igen, szeretnék, mert jól esne. Másnap megjelent egy bazi nagy cserepes virággal és egy nagy csokor rózsával. Édes volt.

Először furcsa volt ez a 'hozzáállása', de mára megszoktam, tudom, hogy nagyon-nagyon szeret, de ilyen feledékeny.

Szerintem próbáld ki, hogy konkrétan rákérdezel: "Akkor elviszel ma étterembe ahogy ígérted?" esetleg "Hoztál nekem virágot? Alig vártam." - hátha csak elfelejtette. Szerintem nem direkt csinálja.

2009. okt. 14. 11:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Néhányszor rákérdeztem, de ilyenkor megkérdezi, hogy őt szeretem vagy a pénzét? Vagy miért az ajándékot várom jobban, és nem őt?
2009. okt. 14. 13:59
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Akkor legközelebb, ha ígér valamit, fojtsd belé a szót, hogy köszi, hagyja inkább a témát, inkább ne ígérgessen, ha sosem tartja be.
2009. okt. 14. 19:32
 14/15 anonim válasza:

Szia! Meg szabad kérdeznem, h hogyan alakultak a dolgaitok a pároddal? Ugyanis én is kb ebben a cipőben járok... :S

Remélem azért sikerült helyre ráznod a párodat, mert a világ legcsúnyább dolga megígérni vmit, és azt nem betartani

2012. okt. 13. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem kedves utolsó!: Vannak még ennél sokkal csúnyább dolgok a világon mint például a terrorizmus, emberek kivégzése, gyilkosság, késelés, stb na ezek aztán igazán csúnya dolgok a világon. Ezt meg mindenki maga dönti el, hogy mi is a legcsúnyább dolog, de nem az egész világon, mert ahány ház, vagy ahány ország annyi erkölcsi értékrend, szokás, és kultúra létezik e földkerekségen.
2019. jan. 10. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!