Miért húznak fel direkt?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés meg másnak nagyobb problémája is van de ez nagyon tud idegesíteni.
Utálom ha valaki belepiszkál a kajámba amit éppen eszek. A szüleim (inkább anyám) és a barátnőm szokták ezt csinálni. Eszek valamit, jönnek és elvesznek belőle vagy a villájukkal elveszik mikor nekik is ott van. Nem vagyok önző, ha kérnek adok de a falra mászok ettől. Ők is tudnak szedni, csinálni maguknak akkor ne az én tányéromból egyenek mert utána én leszek a hibás ha megbántom őket egy kicsit. Én se nyúlkálok az ő tányérjukba. Szerintük vicces, hogy ezzel fel lehet idegesíteni. Hogy beszéljem ezt meg velük? Szép szóval hiába kérem.
22/F
2013. jún. 24. 18:22
11/11 anonim válasza:
Velem apám trollkodott így mindig, hiába kértem szépen, hogy ne csinálja, nem hagyta abba. Olyan is volt, hogy ettem a fagyit és a legfinomabb, tejszínhabos részébe belemártotta a kanalat és vigyorogva megette az orrom előtt. Én a képébe nyomtam, vagy leordítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!