Nagyon csúnyán átvertek most egy örült befilyása alatt vagyok aki elég durva dolgokkal fenyegetőzik. Mit csináljak?
Mond meg a barátodnak, hogy megcsaltad. Előbb utóbb szembe kell nézned ezzel a dologgal. Ha tényleg szereted és csak egy csók volt, akkor talán megbocsájt. És inkább tőled hallja, mint mástól, különben esélyed sincs.
A fickót meg hagyd a fenébe.Az előző barátnőm összejött egy ilyen kaliberü barommal, aztán persze hozzám jött sírva, hogy úristen, milesz vele, mert a srác egy barbár állat, de azzal fenyegetőzik, hogy felvágja az ereit, stb.
Fenyegetőzzön. Hagyd a fenébe, nem fog semmit csinálni magával, csak azt hiszi, ezzel maga mellett tarthat (mint ahpgy az anyja is azt hitte és innen tanulta...).
Ha erőszakoskodik, tapiz, stb, szólj a szüleidnek/rendőrségnek. Teljesen komolyan mondom.
Ne hagyd, hogy lehúzzon magával a szerencsétlenje, nem a te dolgod, hogy az elcseszett életeket megjavítsd (vagy akkor menj apácának). Úgyse tudod 34 évesen megváltoztatni. Vagy szembesül önmagával, amit kétlek, vagy talál magának egy papucs barátnőt, akit lábtörlőnek használhat és élvezi, hogy ő a kiskirály...
Még egyszer mondom: egy hasonló esetet már kezeltem, tudom, mit beszélek. Ott addig fajult a dolog, hogy a fickó az ereit vagdosta. Érdekes, a végén az exem otthagyta és már 7 hónapja nem is beszéltek, mégis még él a fickó (más kérdés, hogy talált magának egy másik szerencsétlent, de én sem válthatok meg mindenkit...
Összegzés: menekülj, amíg még tudsz, mert egy idő után már nem lesz lelkierőd hozzá. És egy ilyen alak mellett a barátodnál többet is veszíthetsz...
köszönöm a segítséget.a szüleimhez nem nagyon merek fordulni mert még csak 17 vok aztán a srácnak olyan dolgokat elmondtam amit ha megtudnának anyámék akkor kb kitagadnának.fiatal vok és kiprobáltam ezt-azt ezért félek h a srác még ezt is elmondja anyáméknak.szt a barátomal még ma beszélek akármilyen nehéz is lesz, nagyon félek h elveszítem de mikor megcsaltam akor még csak 3hetesek vtunk és nem éreztem igazánm a szerelmet.de már 5honaposak vunk és már csak érte élek belahaok ha elveszítem.
köszönöm a segitséget még 1x
ezt elkéne mondanod egy felnötnek, mert egy 34 éves ember már veszélyes lehet rád, ha idióta akár benned is kárt csinál. ha nem beszélsz egy felnöttel sokkal roszabb lehet, 34 évesen valaki már beteg nem tini hogy majd kinövi. 34 évesnek már családjának kellene lenni és nem 17 éves lányokkal foglalkozni.
próbálj egy felnöttet vagy egy olyan tanárt megkeresni akiben megbízol és elmondhatod a gondod. ha ilyet nagyon nem találsz van család segítö központok, vagy fiatal koruaknak segitö központok. a neten keress rá és menj el, kérj segítséget, vagy rendörség, csak sajna ök a szüleidet is bele keverik. igaz jobb egy szült hallgatni és fenyitése alatt lenni, mint megeröszakoltnak lenni.
elkéstem, tegnap este olyakat mondott h ha nem szakítok a barátommal tényleg kitálal mindent anyáméknak és a barátomnak is.mondtam neki h ezt nem teheti,de küldött 1sms-t a barátomank amiben leirta h mi vt.szerencsére sikerült a barátommal megbeszélni a dolgot, de nagyon félek h már semmi sem lesz olyan mint régen, és már nem tud ugy szeretni mint azelött.tegnap mág irt egy sms-t amiben megirta h csak játszott velem és semmi baj sem vt a szívével(azt mondta h már hetek ota orvoshoz jár mert baj van a szívével és bármikor rosszul lehet ha felidegesitik meg h vérrög van az agyában meg ilyeket...)reggel megmutattam anyámnak az sms-t.azt mondta ne foglalkozzak vele és majd szoljak ha nem hagy békén. a srác ugy tervezi h majd csütörtökön (akkor leszek 5honapos a barátoomal) akkor mondja el a dolgokat többek közt azt is h nem vok szüz és erre anyámék biztos ltitanak majd a barátomtól...
köszönöm a tanácsokat még 1x
de szerintetek tud majd még szeretni a baráéom ugy mint régrn???ö a legfontosabb dolog az életemben
és kinek hisznek inkább neked v.egy idegennek,aki rosszat akar?
Mond a barátodnak és a szüleidnek,hogy ez a srác megfenyegetett,ha nem fekszel le vele tönkreteszi az életed,mindent kitalál ami rosszat okoz és akkor arra fognak számítani ami következik.
Amúgy a titkokról annyit ha már rajtad kívül akárcsak egy ember tudja az már nem titok.Az az egy ember nem bírja ki és úgyis elmondja legalább egy embernek és így tovább...erre számíts!
Ui.ne hagyd ,hogy öngyilkossággal zsaroljon,ezt talán ha komolyra fordul jelentsd a rendőrségen zaklatás,zsarolás,mert lehet,hogy valóban önveszélyes és akkor azt is vizsgálják nem -e közveszélyes,bezárják.
Szia!
Egyetértek a te szavad az övé ellen,nekem az a meglátásom hogy elég gyenge akaratú lány vagy és ezt ő látja is rajtad ezért is csinálhat bármit!a szüleidnek mond el hogy mindenféle hazugságokat kitalál és már félsz ettől az embertől,félsz hogy eseteleg meg is erőszakolna ha úgy adódik és szólj a barátodnak is,legyél egy kicsit erélyesebb vele és a szüleiddel is hogy csináljanak v.mit.A hülye pasival meg azt csinálnám,hogy szóba se állnék vele,közöld vele hogy mindent tisztáztál a barátoddal és a szüleiddel is,elmondtad nekik minden titkodat és hogy jártál a rendőrségen anyukáddal panaszt tettetek ellene és ha továbbra sem hagy békén akkor rendőrségi ügy lesz a zakalatásai miatt.Soha ne engedd be a lakásotokba,cserélj telefonszámot és csak azoknak add meg akik közel állnak hozzád ill. szólhatsz az ismerőseidnek hogy az új számodat senkinek nem adhatják meg csak ha megkérdeztek téged,így már kevésbé tud zaklatni és kerülheted az olyan helyzeteket ahol találkoznál vagy véletlenűl összefutnál vele.Vagy amit én ezenkívül tanácsolni tudok neked beszélj apukáddal őszintén a dologról,hogy nagyon félsz tőle és azaklatásaitól nehogy tényleg erőszakhoz vezessen ez az egész,te már egyedül nem sokat tudsz tenni,ha apukád igazi lányos papa,elbeszélget egy kicsit 4szemközt az illetővel és elveszi a kedvét tőled,kicsit rá hozhatná a frászt.Te pedig ne mélyedj legközelebb ilyen barátságokba tőled 2x annyi idős pasival,gondolhattad volna hogy vmi nem stimmel ha veled egy korú barátnőt akar magának.Légy erős és állj a sarkadra,mielőtt bármi rossz történne veled,a szüzességedről pedig nem tudják a szüleid hogy már nincs,beszéld meg anyukáddal hogy már te nem vagy szűz de tisztában vagy a védekezéssel a te korodban ez normális dolog,anyukád örülni fog hogy magadtól mondtad el és hogy megbízol benne.Egyszóval be kell vonnod a családodat és a párodat a dologba és ha lehet ne mászkálj egyedül nehogy tényleg vhol megerőszakoljon,mert akkor elcseszed az életedet egy olyan ember miatt akiben megbíztál,egyébként a barátnők azért barátnők hogy velük beszéld meg az ilyen fajta dolgaidat!Pasi és lány közt nincs barátság legalább is hosszú távon nincs,mert egy idő után a másik többet akar mint barátság,de aki egykor barát volt az soha sem erőszakoskodna és zsarolna téged,úgy hogy ez a pasi már akkor kinézhetett magának mikor te még csak azt hitted hogy haver.Mindenféleképpen te lépj először,ügyes légy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!