Szerintetek mit kellene tennem? Már 6 hònapja munkanélküli vagyok. Most talán lenne munkám de 3 müszakba kellene járnom. Van 3 gyermekem, a legkisebb 6 éves. Nem tudom öket kire hagyni amíg dolgozom. Ti hogyan oldjátok meg?
Mit jelent pontosan nálad az, hogy 3 műszakba kell járnod?
Mettől meddig?
Hát ha 6-2-ig, még suliba sem tudod vinni a kicsit.
A nagyobb tesó nem tud foglalkozni a kisebbekkel?
Vagy nem elég nagy hozzá?
Az tényleg nem, kicsi hozzá. Hát ez nehéz.
Szerintem így nem lehet elvállalni a munkát, csak ha lenne egy férfi melletted.
Ha egy bébiszittert fogadsz hozzájuk, akkor meg elviszi az egész pénzt amit keresel. Nem?
Bár a nagymamám is egyedül nevelt 3 gyereket és valahogy dolgozott is mellette, de ott a nagyobb fiú verte a kicsi lányt, nagy terrorok voltak.
Kedves utolsó!
Nekem hiába van apósom,anyósom,apám,anyám,ha apósomon kívül mindegyik dolgozik és nem is itt laknak.
Após meg sajnos 10 percig nem tud a gyerekekre vigyázni.elalszik mellettük,ami kicsi gyerekeknél veszélyes.
Nagynéni,nagybácsi...azért hosszabb távon ez se működne,még ha rá is érnének,hisz van saját életük.
Ha esetleg nincsenek rokonok,akkor elég necces az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!