Miért kell minden anyósnak ilyen gonosznak és elviselhetetlennek lennie?
A szuper anyósnak!!
Én összetenném kezem lábam,ha ilyen anyósom lenne,ahogy ön magát leírta.Én nem az anyósomat nem szeretem,hanem azt,hogy állandóan okoskodni akar a mi életünkbe,főleg a gyerekeink körül.Egyszerűen nem lehet vele megértetni,hogy intézkedjen otthon.Mi sem avatkozunk az életükbe.Persze nála munkahelyi ártalom is ez(pedagógus)de miért nem veszi egyszerűen tudomásul,hogy mi a saját életünket akarjuk élni,a saját gyerekeinket mi nevelni úgy,ahogy azt mi jónak látjuk?És nem kérünk sem a kéretlen tanácsaiból,sem a szörnyű erőszakos okoskodásából.
Ha visszautasítjuk megsértődik,ha nem állítjuk le,nem lehet elviselni annyira minden lében kanál.Mit lehet ilyen emberrel tenni?Volt,hogy 1 évig felénk sem nézett,úgy megsértődött.Mit mondjak,nekem az volt a jó,nyugalomba éltünk.Ha nem intézkedhet kedvére,akkor le van tojva a fia is,és az unokái is.Dehát mégis csak a férjem anyja,akkor is,ha szinte semmilyen kapcsolata nincs a fiával.Ezt szó szerint értem,annyira,hogy még beszélgetni sem tudnak egymással,és ez így volt a férjem szerint mindig is.
Volt rá példa,hogy átküldtem a férjem a gyerekekkel délelőtt,ebédre voltunk hivatalosak hozzájuk.Após nem volt otthon,anyós főzött a gyerekek játszottak,a férjem unalmába olvasott.Direkt azért csináltam,hátha tudnak egymással beszélni.A férjem szerint egyetlen árva szót nem szóltak egymáshoz órákon át.
Hát nekem ilyen jutott sajna.
És csodálkozik,hogy nem tudom őszintének tartani a szeretetét sem a fia,sem a gyerekeink iránt.
Sajnálom kedves kérdező,hogy neked se jutott jobb,de téged legalább békénhagy.Ne is akarj ilyen emberhez közeledni szerintem.Maradjon meg magának,ti meg éljetek boldogan nélküle.
Szia!
Én konkrétan utálom az anyósomat. 7 éve vagyunk együtt a párommal, most vagyok 24 hetes kismama. Együtt lakunk velük, de most már kezdem úgy érezni, hogy megbolondulok. Egy lusta dög, nem csinál semmit, mióta terhes vagyok, annyit nem kérdezett hogy hogy érzem magam. Szerintem azt sem tudja, hogy fiú vagy lány lesz. Egy utálni való vén k...va. Sajnálom, hogy neked is ebből a jófajtából jutott. Az biztos, hogy a sok bántást amit kaptam vissza fogja kapni azzal, hogy a gyerek közelébe sem engedem. És ezt megmondtam a páromnak is. Ha most nem érdeklem, akkor a gyerek se érdekelje, ha megszületik!
24 hetes kismama
Szia!
Nekem semmi okom nincs panaszra! Imádnivaló anyósjelöltem van! Mindent meg tudok vele beszélni és előbb kérem ki az ő véleményét, mint a saját anyukámét. Mindig arra törekszik, hogy nekünk jó legyen, mindent megtesz a boldogságunkért. Én nagyon boldog lennék, ha olyan lehetne a kapcsolat anyámmal, mint a kedvesem édesanyjával. Ő egyben a barátnőm és egyben az anyósjelöltem is. Szerintem sok nő megirigyelhetne engem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!