A párom szerint szórom a pénzt. Napi vásárlás: Kenyér, zsömle, felvágott, valami ebédnek való. Szerintetek is sokat költök?
"mert ha rám lenne bízva naponta 10000 forintot is"
És még TE kérdezed, hogy sokat költesz-e, amikor bevallod, hogy fogalmad sincs az ésszerű vásárlásról?
nagyon sajnálom hogy sokaknak a napi 2000forint sokat számit kajára!
Én mikor magyarországon éltem a havi fizetésem 85000volt,ebből 70 el is vitt az albérlet,minden hónapban pár ezres tel.számla.
7-8 ezrem maradt belőle.
de viszont mindennap volt borra valóm ami napi 2-3ezer volt.de a 2 mindig meg volt.
igaz én dohányzom,és így volt a napi kiadásom 2000forint egyedül.
ezen felüli pénzt mindig félre raktam és hétvégére vagy lehet hogy csak kéthét múlva de össze jött anyi pénz hogy mindig tudtam magamnak venni valami ruhát,vagy vásárolni kozmetikai dolgokat.
2000forint nem olyan sok pénz 2 embernek egynapra.
Nekem meg a boltban még fizetnek is nem hgoy napi 2k-t elköltsek...
Röhej, a gyakorikérdések.hu a legjobb hely arra, hogy alulicitáld a másikat, hogy mennyivel jobb pénzügyese vagy, hogy te kőből is főzöl levest, és hogy rosszabbul keresel mint egy hajléktalan, de a boltba neked fizetnek hogy ott vásárolsz.
Na akkor innen üzenem mindenkinek, hogy mi ketten költünk havi 80-100e ft csak kajára... ami lehet, hogy sok de legalább finom!!! ;-) Az az fejenként napi 1500-2000ft
Szerintem is sok napi 2000 bevásárlásra.
Bár gondolom hogy a párod a 1/2 kilós szar májkrémet meg a lencsefözeléket nem enné meg.
Hétköznap a fött étel valamilyen leves legyen amit napokig lehet enni akkor több pénz marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!