Mit tehet egy két gyerekes nő ha csalja a férje? Válás szóba sem jöhet.
Fotó kellene? Videó? Chat? SMS? Hangüzenet?
Megaláz, te meg szaros bizonyítékokat akarsz szerezni, meg a "gyerekeknek miatt nem válok" szöveget nyomatod. Szánalom vagy, meg is érdemled, mert hagyod magad megalázni!
Mint már írtam a gyerekek nem tudnak semmiről. Azt látják, hogy
anyu és apu szeretik egymást.
Mondogasd magadnak és gyűjtsd a kifogásokat!
MEG IS ÉRDEMLED!
Ez nem természetes kérdező. Nagy hiba, hogy ezt gondolod.
Az én szüleim is a gyerekek miatt maradtak együtt. Szerinted nem tudtam már 10 évesen? A gyerekek nem hülyék! Attól, hogy nem kérdeznek rá, tudat alatt tudják! Mindvégig tudtam, hogy a szüleim nem szerelmesek egymásba.
És nem igaz, hogy 22 év után természetes, hogy nem csókolóznak a szülők. Neked lehet. A barátom szülei 40 éves korukban is úgy ölelték, csókolták egymást, mint a 20-on éves kamaszok. Sajnos azóta az édesapja elhunyt, ezért írtam múlt időben.
Tudod hányszor beszéltem arról a testvéreimmel, hogy bár elváltak volna a szüleink?! És ne így kellett volna felnőnünk? Nálunk sem voltak veszekedések, nem bántották egymást, nem ettől függ, hogy kifelé mi látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!