Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehet egy két gyerekes nő...

Mit tehet egy két gyerekes nő ha csalja a férje? Válás szóba sem jöhet.

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 19:39
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
A gyereknek sokkal rosszabb, ha "jaj, miattuk" együtt maradtok, mert nem hülyék, érzik a feszültséget. Sztem össze kell gyűjtened a bizonyítékokat írásban, hangfelvételben stb., lecseszni a férjed szeme elé, és megmondani határozottan, hogy az anyját nézze hülyének, ne téged. Meg esetleg, ha bosszúra vágysz, jó kis botrányt meglebegtetni, hogy na, ha nem vall be mindent, szépen kitálalsz olyan embereknek a dolgairól, akiknek nagyon nem akarna ilyesmit elmondani.
2013. jún. 18. 12:39
 32/50 anonim ***** válasza:
70%
15 éve? Akkor miért most kellene bármit tenned? Szivat mióta ismered, gyakorlatilag. Te meg hagyod. SZerintem ne csinálj semmit! Töltsd az egész életed önemésztéssel, alázással, míg az önbizalmad nulla nem lesz. Kapaszkodj egy gerinctelen emberbe, aki a szemedbe hazudik közel másfél évtizede. Mutasd meg a gyerekeknek, hogyan kell sunnyogni, alázkodni és hazudozni, had tanulják meg, hogy éljék majd a saját családi életüket is, és végül felnőttként azt tudd a szemükbe mondani, mindezt értük tetted, nem azért, mert gyáva és igénytelen vagy. Teljesen jó ez így neked! Meg is érdemled ezek után!
2013. jún. 18. 12:43
 33/50 A kérdező kommentje:
Egyetlen bizonyítékom az a két dolog amit már leírtam.
2013. jún. 18. 12:46
 34/50 anonim ***** válasza:
55%

Fotó kellene? Videó? Chat? SMS? Hangüzenet?

Megaláz, te meg szaros bizonyítékokat akarsz szerezni, meg a "gyerekeknek miatt nem válok" szöveget nyomatod. Szánalom vagy, meg is érdemled, mert hagyod magad megalázni!

2013. jún. 18. 12:49
 35/50 A kérdező kommentje:

Mint már írtam a gyerekek nem tudnak semmiről. Azt látják, hogy

anyu és apu szeretik egymást.

2013. jún. 18. 12:52
 36/50 anonim ***** válasza:
55%
Csak hiszed, nem hülyék, érzik a feszültséget, látják, hogy apu meg anyu nem érnek egymáshoz, nincs kapcsolatuk, csak élnek egymás mellett. Ez lesz nekik is a követendő példa.
2013. jún. 18. 12:54
 37/50 A kérdező kommentje:
Nekik ez természetes hiszen 22 éve vagyunk házasok, ennyi idő után az emberek többsége már nem csókolózik.
2013. jún. 18. 13:03
 38/50 anonim ***** válasza:
59%

Mondogasd magadnak és gyűjtsd a kifogásokat!

MEG IS ÉRDEMLED!

2013. jún. 18. 13:06
 39/50 anonim ***** válasza:

Ez nem természetes kérdező. Nagy hiba, hogy ezt gondolod.

Az én szüleim is a gyerekek miatt maradtak együtt. Szerinted nem tudtam már 10 évesen? A gyerekek nem hülyék! Attól, hogy nem kérdeznek rá, tudat alatt tudják! Mindvégig tudtam, hogy a szüleim nem szerelmesek egymásba.

És nem igaz, hogy 22 év után természetes, hogy nem csókolóznak a szülők. Neked lehet. A barátom szülei 40 éves korukban is úgy ölelték, csókolták egymást, mint a 20-on éves kamaszok. Sajnos azóta az édesapja elhunyt, ezért írtam múlt időben.

Tudod hányszor beszéltem arról a testvéreimmel, hogy bár elváltak volna a szüleink?! És ne így kellett volna felnőnünk? Nálunk sem voltak veszekedések, nem bántották egymást, nem ettől függ, hogy kifelé mi látszik.

2013. jún. 18. 16:59
 40/50 A kérdező kommentje:
Úgysem találnék másik párt.
2013. jún. 18. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!