Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehet egy két gyerekes nő...

Mit tehet egy két gyerekes nő ha csalja a férje? Válás szóba sem jöhet.

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 19:39
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Ne a gyerekekre fogd! Miért kell mindig rájuk fogni? Ha ilyen szerencsétlen vagy, akkor tűrd, mert akkor jaj a gyerekek! Tényleg jót tesz nekik a szar házasság, meg hogy apuka más nőket dönget, anyuka meg depis lesz
2013. jún. 17. 22:41
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondja, hogy nincs senkije"

Akkor szervezz meg egy napot, és járjál utána. Hagyd a gyerekeidet valakire vagy az anyósékra,amig te megnézed, hogy a férjed merre jár.

Ne hagyd magadat, hiszen fiatal vagy még. Ja és már ne mondd, hogy imádod, aki mással keresi a boldogságot.Undoritó!

2013. jún. 17. 22:53
 23/50 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, te nem akarod elhagyni a férjed. Én biztosan nem tudnék egy ilyen házasságban élni.

De ha neked ez kell, akkor próbáld visszacsábítani. Vegyél szexis fehérneműt, hálóinget, és csábítsd el. Próbáld meg otthon megadni neki azt, amiért elmegy máshová.

2013. jún. 17. 23:53
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont ez a behódoló magatartás (=tartás nélküliség) reccsentette meg a kapcsolatot. Otthon várja egy nő, akivel bármit meg lehet tenni, sőt, ha rossza tesz, még a nő alázkodik meg, hogy "drágabogaram, mit csináljak máshogy, hogyan puszilhatok még mélyebbre a sejhajodba?"

Ezért keres mást, akit kihívás meghódítani és nem csak egy lábtörlő.

Azt nem kétlem, hogy szereti a gyerekeit és kényelmes neki az otthoni lábtörlő (gondolom egyben házicseléd is). Minek válna el, ha bármit megtehet következmények nélkül?

2013. jún. 18. 07:06
 25/50 anonim ***** válasza:

Neked tényleg ez kell? (Nem a gyerekeidnek!Neked!)

A gyerekek kb. 10 év múlva elmennek otthonról és te ezzel az emberrel fogod tölteni a köv. 40 évet, vele öregszel meg. Tényleg??? Ilyen életet akarsz??? MIÉRT?

2013. jún. 18. 07:06
 26/50 anonim ***** válasza:

Ha a válás szóba sem jöhet...

De házaséletetek sincs...

Én ráhagynám a francba...csináljon azt, amit akar.

2013. jún. 18. 09:36
 27/50 anonim ***** válasza:
Mindent tagad. Lehet, hogy tényleg nem csalt meg??? Szerintem itt kellene először is biztosra menned! Ismertem egy párt, ahol a nő állandóan hisztizett, hogy a férje megcsalja, ezt arra alapozta, hogy már hónapok óta nem volt házaséletük, valamint a pasas sokat van távol és mindent tagad!!! Aztán kiderült, hogy a fickónál kialakult valami betegség, amire marha erős gyógyszereket kellett szednie, elment egy időre a potenciája, persze hogy sokat volt távol, volt elég baja, meg még az otthoniak is. A nő meg annyira beleélte magát a megcsalt fél szerepébe, hogy amikor tudatosult benne, hogy a férje a gyógyszerek miatt nem képes szexelni, még akkor is vádaskodott, hogy kihez jár. Később esett le neki, hogy ha vele nem tudott, akkor mással sem.
2013. jún. 18. 10:17
 28/50 A kérdező kommentje:
Ha nincs nője akkor ki szívta ki a nyakát, és miért mondja azt, hogy dolgozni megy és nem igaz?
2013. jún. 18. 11:38
 29/50 anonim ***** válasza:

Hát igen,ez elég gyanús:(

Veled miért nincs szex?

Ha tényleg szereted, próbáld meg visszaédesgetni magadhoz.Kirúgni úgyse fogod.

De azért próbáld megtudni, kivel csal,ha csal egyátalán ,mennyire komoly,és mióta tart...

2013. jún. 18. 12:03
 30/50 A kérdező kommentje:
Ő már kb 15 éve ezt csinálja. De amúgy itthon besegít a háztartás vezetésben. Rendes ő.... Csak nő ügyei ne lennének.
2013. jún. 18. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!