Szerintetek mire vár?
Párommal 1 éve lakunk együtt a szüleinél.Inkább nem részletezem,hogy milyen..
Párom beszélgetett az egyik rokonommal,akinek emítette,h ő is benne lenne az elköltözésben,de várni szeretne?
Nem tudom,hogy mire,mert tudja,h az anyja utál,és mennyire nehéz együtt élni,mondjuk én még tanulok is de ennek ellenére tudnánk fizetni az albérletet.
Kérlek segítsetek,mert már hónapok óta mindennap gyomorgörccsel ébredek,annyira rosszul érzem magam itt!!
Ne haragudj, de megkérdezhetem miért költöztél a szüleihez, ha egyszer nem jössz ki velük? Mert jó viszony esetén, ha a szülők is jó ötletnek tartják hát legyen, de ha egyszer nem bírjátok egymást akkor mi értelme odamenni szenvedni?
Ha nem bírjátok, költözzetek albérletbe, garzonba, szobába. Az utóbbi kettő talán kijön egy keresetből is. Neked van bevételed, vagy esetleg a szüleidtől kapsz zsebpénzt?
Úgy vettem észre,h nem értettetek jól,tanulok,de van nekem is keresetem,mivel dolgozom is.
A szülei ötlete volt,h odaköltözzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!