Hullámvölgy egy kapcsolatban, hogyan lehet kijönni onnan?
sok a veszekedés, kezdünk belefásulni. Szeretjük egymást, és tisztában vagyok vele, h sokszor csak rajta vezetem le a feszültséget, és az önbizalomhiányomat. Ideig óráig működik ha megbeszéljük, de mindig visszaesünk. Valami nagy rúgás kéne h kijöjjünk innen, korábban szóba jött h el kéne talán engedni egymást, de mindketten úgy döntöttünk h szeretjük egymást és mindent megfogunk próbálni h működjön. Az a baj h egyetem, munka mellett már sokszor ő is feszült. Szerintetek mi a megoldás? Tudom jó lenne elutazni de sosincs úgy szabad pár napunk és anyagilag sem áll ő jól, és ezért nem akarom erőltetni, nem engedné h én fizessem nőként
köszönöm a segítő válaszokat
Pedig jó lenne kitörni a mindennapokból egy kicsit, hétvégén biztosan el tudtok menni valahova. Tényleg rámehet a kapcsolatotok.
A másik: miért rajta vezeted le a feszültséged? Ő a társad, a párod, akit szeretsz, miért rúgsz bele?
Nem kellene napokra elutazni.Az is elég lehet,hogy a környéken kiránduljatok egy kicsit.Akkor ki tudna kapcsolni az agyatok,és csak egymással foglalkoznátok.Lehet jobban tudnátok beszélgetni a dolgokról.
Teljesen megértelek.Nem rég házasodtunk össze a férjemmel,nekem előtte nem volt kölcsönöm,egész jól éltem,pedig nem volt jó keresetem,de magamra bőven elég volt.A férjem több hitelt hozott a házasságunkba,így minden tartalékom elment,sőt még hiteleket és fizetés előleget is kellett felvennem,hogy ne vigyék el az autóját vagy a bank ne mondja fel a hitelét.Szörnyű csapda az egész.Ráadásul az elmúlt egy évben 3 hónap volt amit dolgozott...Ha nem szeretném ennyire és nem lenne ilyen jó ember,már tuti elhagytam volna.
Igen, egyetértek a korábbi hozzászólással: ahhoz. hogy kilépjetek nem kell sok pénz. Elég ha elmentek kirándulni, vagy kerítetek egy havert, akinek van egy üres szobája valahol, ahová kicsit elvonulhattok, ki a megszokottból. Jön a nyár, az egyetemnek vége lesz, el kell kicsit felejteni. járjatok sétálni, bveszélgessetek rendszeresen akár hetente többször. Jelöljetek ki egy időpontot, hogy X nap egy délutánt!estét egymásra szántok: nincs munka, egyetem, semmi. Keresetek egy közös időpontot és ragaszkodjatok hozzá. Erőltessétek. Az csak a filmekben van, hogy spontán mennek a dolgok, a valóságban minden kemény meló. a kapcsolatok pláne.
Menjetek nyaralni, akárhova. A nyaralás nem csak külföld, vagy egy hét valami szállodában, lehet egy kirándulás is. egy éjszakát elalszotok valamilyen vendégházban/turistaházban, azok nem drágák. Vagy elmehettek kempingezni, az sem olyan vészes. Ha nincs felszerelés, kérjetek kölcsön, nem feltétlenül kell venni. A lényeg: lépjetek ki a megszokott kerékvágásból: mobiltelefon/internet kikapcsol és csak egymásra figyelni. Hajrá!
Nálunk is volt ilyen.Nekem konkrétan az volt a bajom,hogy sehova nem jártunk,mindig csak itthon,mikor szabadja volt a páromnak.Szakítani akartam vele(részben ez volt a gond,hogy nincs közös program),de megbeszéltük a dolgot.Mivel nincs annyi pénzünk(most újitottuk a lakást),Így általában hétvégente elmegyünk tesómékhoz,párom tesójánál és nekünk ez is elég,nem kell kirándulgatnunk,elég ha így összejövünk,beszélgetünk,stb.Teljesen jó így.Persze nyáron valami fürdőhely még belefér.
Ti is beszélgessetek,mond el a párodnak,hogy neked is hiányzik a közös program.
off 2. úgy tűnik téged csúnyán kihasználnak.. -atyaég ,más hitelét a nyakadba venni úgy h ő még csak nem is nagyon dolgozik.ne haragudj nem megítélni akarom csak olyan rossz innen kívülről olvasva..-mintha te vinnél minden terhet.
on.menjetek el valahova Kérdező, kicsit, az azért jót tenne valószínű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!