Mitől változhattak meg ennyire a szüleim?
Az én szüleim is dettó ilyenek voltak és lettek mint a tieid, csak én 17 éves vagyok!Mondák hogy amíg suliba járok nem lehet barátom stb stb. Lett barátom nem tiltottak, nyugodtan itthon lehetünk kint lehetek ameddig akarok, azelőtt 9-10 re otthon kellett lennem!
Barátnőimmel is beszéltem dettó így vannak ezzel,arra jutottunk hogy attól tartanak hogyha tiltanak tőle meg ilyenek akkor csak azért is csináljuk és nehogy még emiatt valami hülyeséget csináljunk!ki van ez találva...
15:13-as vagyok. Annyit még hozzátennék, hogy nekem is hasonlóan viselkedtek a szüleim, aztán 17 éves koromban engedtek el egyedül bárhová, 18 éves koromtól már nem is kellett megmondanom mikorra érek haza, de! Én mindig bejelentettem hová megyek, és körülbelül mikor jövök. Valamint, ha a bejelentettnél várhatóan későbbre voltam várható, és ez még időben kiderült, írtam egy sms-t. Jól esett nekik, hogy nyugodtak lehetnek, mert nem titkolózom, és meg lehet bennem bízni. Hasonlóakat tudok tanácsolni, és tényleg partnerként fognak kezelni. Sok sikert!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!