Mit tartotok joly-joker karácsonyi ajándék-ötletnek? Hihi
Én spec. ezek közül egyiknek se örülnék. Mobilfeltöltés? Azt lebeszéli, sose marad nyoma, hogy valakitől kapta. Nem tud ránézni később és emlékezni. Mindenképp valami olyat amit használ.
Nem tudom mennyit szánsz rá, mert nem írtad. Ha nagyobb összeget, akkor fényképezőre voksolok, mp3 lejátszó (az úgyis karácsonyi sláger évek óta).
Tulajdonképpen meglepődtem, hogy műszaki cikkeket írtok, de nem baj, csak én nem gondoltam volna rá.
Különben igyekszem személyre szóló ajándékokat venni, csak minden évben van egy-két ember, akinek nem sikerül semmit, és a végén muszályból egyezem ki valami mellett. Ilyenkor szokott lenni bor, desszert, keretezett fénykép a kislányomról, gyertya, szobrocska....
egyik barátomék csináltak olyat, hogy egy egy kis cetlire felírtak valami kedvességet pl: hátmasszázs, ma én mosogatok, kirándulás, segítség a takarításban, barkácsolok neked egy polcot, hasonlók, és ezt a lány a következő évben be tudta váltani, amikor csak akarta.
nagyon személyes, és pénz sem kell hozzá :)
"Nem holmi múló örömöt okozó vacakságban kellene gondolkodni"
Direkt említettem a lexikont ami a tanulásomhoz kéne, és olyan hasznos dolog amiből az unokáim is tanulhatnának, nap mint nap le-lehet venni a polcról és nagyon hasznos dolog. Ez nem vacakság és nem múló öröm.
Ha mérlegre kéne tennem a révai lexikont meg a betlehemi jászolt, a jászol elrepülne róla. És ha arra számítanék hogy megkapom a lexikont, de mégsem kapom meg hanem helyette jászolt kapnék, igencsak elbőgném magam, és nem a boldogságtól.
A jászolt 1 évben 1szer tudod NÉZNI miközben a révait minden év minden napján HASZNÁLNI.
A nagyszüleim emlékeivel meg már a padlás is tele van.
ananász, gránátalma, narancslekvár, uszodabérlet, üres dvd, tea, kávé, mozijegy, könyv, csokoládé, mézbor, kaspó.
Finom tusfürdő, hab, szivacs, só, sólámpa. Puha takaró szolíd színban,minta nélkül. 3d mozi.
én örülnék a betlehemnek is.
Fényképkeretnek nem, mert talán nem illik a lakásba.
Szia! Ez a borzasztó, hogy a Karácsony a szeretet ünnepe kellene, hogy legyen, és nem az eszeveszett ajándékozásé, meg pénzköltésé.
Teljesen felesleges. Mi megbeszéltük a családdal, hogy senki nem vesz semmit, örülünk ha van egészség van finom ünnepi ebéd, sütemények tömkelege, amit közösen meghitt családi békességben fogyaszthatunk el. Ennél nagyobb öröm szerintem nem is kell. Régen sem volt szokás ez az eszeveszett ajándékozás.
De mivel a Te kérdésed nem erre irányult, bocsi, hogy leírtam a véleményem erről.
Azt, hogy kinek mit veszel szerintem ahhoz ismerni kell elég jól azt akinek vásárolni szeretnél. Tudni, hogy mit szeret, mi a hobbija, mivel szeret foglalkozni, ez megkönnyíti a vásárlást és így legalább nem haszontalan dologra költöd a pénzed. Ez sem egy utolsó szempont, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!