Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tartotok joly-joker...

Mit tartotok joly-joker karácsonyi ajándék-ötletnek? Hihi

Figyelt kérdés
Aminek szinte bárki örül!
2009. okt. 11. 10:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
5000ft ikea, vagy bármilyen ajándékutalvány(vagy amennyit rászánsz)
2009. okt. 11. 10:22
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
A legújabb mobiltelefoncsoda, ami még kinn sincs a piacon. Tuti befuttó:D
2009. okt. 11. 10:27
 3/19 anonim ***** válasza:
65%
nyakkendő. vagy zokni..
2009. okt. 11. 10:57
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
Olds Spice-, Dove-, Rexona-, stb. csomag
2009. okt. 11. 11:02
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

lányoknak: parfüm. szolibérlet.

esetleg mobilfeltöltés, újság-előfizetés

2009. okt. 11. 11:10
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
Egy gyönyörő, házi készitésű betlehemi jászol. Nekem még megvan a nagyapám készitette hatvan évvel ezelőtt.
2009. okt. 11. 11:48
 7/19 anonim ***** válasza:
43%

Hát, nem tudom, ha én betlehemi jászolt kapnék karácsonyra, az biztos, hogy pislognék nagyokat, hogy

1. nem tudom használni a tanulásban mint a lexikont, amire régóta vágyok

2. nincs hely sehol a házban, max a pincébe tudnám tartani

3. hiába házi készítésű, ha semmilyen hasznát nem veszem (míg pl egy házi készítésű fényképtartónak igen)

Úgyhogy szerintem kérdező, a jászolt azt inkább sztornózd :)

2009. okt. 11. 12:21
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
Lehet, hogy a mai anyagias és túlpraktizált világban nincs sok értéke egy betlehemnek, ám ez akkor is csodaszép ajándék. A miénk egy kb. 50x70 cm-es templom berendezve... Akkor ennek a pincében lenne a helye??? Nem hinném. Gyönyörű szép a mai napig és remélem sokáig élvezi a család. Nem holmi múló örömöt okozó vacakságban kellene gondolkodni, ami bámelyik szupermarcsiban megkapható, hanem az ajándék jellegének kellene érvényesülnie és a szándáknak, ami annak idején létrehozta.
2009. okt. 11. 14:01
 9/19 anonim ***** válasza:
78%

Hát, igen. Lehet, hogy a betlehemet nem tudod mindennap használni, mint egy csilivili bizsut vagy lcd fényképkeretet, mobitelefont, stb., de a betlehem ott lesz neked minden Karácsonykor, emlékeztetve arra a személyre, aki talán már nem lesz veled, mégis nagyon szeretett. Nekem ez lenne a legszebb ajándék! Persze a mai világban kevés embernek van ideje barkácsolni, ezt is meg kell érteni. De az is fontos, hogy a rohanó világban is minden ajándék igazán szívből jövő és személyhez szóló legyen.

Én nagylánynak/nőnek biztosan horgolnék/kötnék egy klassz, divatos sálat, varrnék egy jó kis nesszeszert, vagy készítenék gyöngyből valamilyen hozzá illő stílusú ékszert.

Nagyfiúnak/férfinak mobiltok, saját kezűleg dekorált póló (textilfestékkel vagy textilfilccel), készen vett pulóver valamivel pl.hímzett monogram feldobva, pénztárca, kulcstartó.

Gyereknek korának megfelelő építőkocka (lego), mesekönyv, nyomda, playdough gyurma.

2009. okt. 11. 14:27
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! És írjatok még! :D
2009. okt. 11. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!