Mit tartotok joly-joker karácsonyi ajándék-ötletnek? Hihi
lányoknak: parfüm. szolibérlet.
esetleg mobilfeltöltés, újság-előfizetés
Hát, nem tudom, ha én betlehemi jászolt kapnék karácsonyra, az biztos, hogy pislognék nagyokat, hogy
1. nem tudom használni a tanulásban mint a lexikont, amire régóta vágyok
2. nincs hely sehol a házban, max a pincébe tudnám tartani
3. hiába házi készítésű, ha semmilyen hasznát nem veszem (míg pl egy házi készítésű fényképtartónak igen)
Úgyhogy szerintem kérdező, a jászolt azt inkább sztornózd :)
Hát, igen. Lehet, hogy a betlehemet nem tudod mindennap használni, mint egy csilivili bizsut vagy lcd fényképkeretet, mobitelefont, stb., de a betlehem ott lesz neked minden Karácsonykor, emlékeztetve arra a személyre, aki talán már nem lesz veled, mégis nagyon szeretett. Nekem ez lenne a legszebb ajándék! Persze a mai világban kevés embernek van ideje barkácsolni, ezt is meg kell érteni. De az is fontos, hogy a rohanó világban is minden ajándék igazán szívből jövő és személyhez szóló legyen.
Én nagylánynak/nőnek biztosan horgolnék/kötnék egy klassz, divatos sálat, varrnék egy jó kis nesszeszert, vagy készítenék gyöngyből valamilyen hozzá illő stílusú ékszert.
Nagyfiúnak/férfinak mobiltok, saját kezűleg dekorált póló (textilfestékkel vagy textilfilccel), készen vett pulóver valamivel pl.hímzett monogram feldobva, pénztárca, kulcstartó.
Gyereknek korának megfelelő építőkocka (lego), mesekönyv, nyomda, playdough gyurma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!