El akarnak tiltani a barátnőmtől a szülei. Mit tegyek?
Eléggé vallásosak (a barátnőm nem, utálja az egészet) és már alapból nem tetszettem nekik a korom miatt de azt mondták, hogy elfogadnak. Most az a bajuk, hogy csúnya szám van (ami igaz de mindig kicsúszik) többször szidtam már véletlenül előttük istent és most elegük lett és nem engedik, hogy találkozzon velem a barátnőm. Titokban úgyis fogunk de szeretném ha nálam aludna néha csak így titokban nem lehet megoldani. Mit tegyek?
Ő 16/L, én 22/F
20-as ez igaz erre nem is gondoltam!
Amúgy 10-ből 9 egyet ért velem semmi közöd nincs egy 16 éves lányhoz!
Te nem érted jóember az a szerencsétlen azért van veled mert még életében nem volt pasija most meg ott egy 22 éves aki csapja neki a szelet jó hogy tetszik neki de sztem inkább egy vele egykorúval kellene lennie!
A másik meg hogy te aztán biztos nem akarod megdugni ugye?Biztos sakkozni akarsz!
Fenyegetni meg nem kell nem vagy te akkora ember!
Most lehet, hogy velem van baj, de szerintem a 22-16 nem olyan szörnyű felállás. Mondjuk, én 16 évesen elég komoly voltam.
Nehezen tudok segíteni. Jóval idősebb vagyok mint ti, de szintén vallásos családból, és egy exemmel hasonló gondjaik voltak a szüleimnek. Ő meg nem értette, mi a baj a b.zmegolással :-).
A legkézenfekvőbb és legférfiasabb megoldás egyben a legnehezebb is szerintem: odaállsz (-ülsz) eléjük, hogy szereted a lányukat, még ha vannak is különbözőségek. Te másképpen nőttél fel, ezért nem minden úgy működik mint náluk. De megpróbálsz figyelni, hogy beszélsz, mikor náluk vagy, és ha nem sikerül, az nem direkt van.
Ez egy lehetőség. Próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!