El akarnak tiltani a barátnőmtől a szülei. Mit tegyek?
Eléggé vallásosak (a barátnőm nem, utálja az egészet) és már alapból nem tetszettem nekik a korom miatt de azt mondták, hogy elfogadnak. Most az a bajuk, hogy csúnya szám van (ami igaz de mindig kicsúszik) többször szidtam már véletlenül előttük istent és most elegük lett és nem engedik, hogy találkozzon velem a barátnőm. Titokban úgyis fogunk de szeretném ha nálam aludna néha csak így titokban nem lehet megoldani. Mit tegyek?
Ő 16/L, én 22/F
A kor nem számít ha mondjuk 20 lenne a lány 26 te de így gondolj már bele!Még kislány míg te már rég felnőtt vagy!
3 év múlva járja ki a középiskolát míg te már annyi ideje dolgozol még csak nem is vagytok egy korosztály!
Nem baj.
Arról mi a véleményed, hogy egy 17 éves lány összejön egy 33-35 éves nős apával? A sulimban volt ilyen, ráadásul tanár volt. Az a gáz. Ez a 6 év már nem sok, 1-2 év múlva már nem lesz feltűnő.
Az is gáz az egyértelmű de amit te csinálsz az is!Nem vagytok egy szinten inkább hagyd békén!
Amit meg írtál az tényleg undorító de te se lennél jobb egy 16 éves csajjal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!