Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tartjátok túlzásnak, hogy...

Nem tartjátok túlzásnak, hogy egyesek már egy általános iskolás ballagásból is akkora bulit csinálnak, mint egy lagzi?

Figyelt kérdés
Nálunk annyi volt anno az ünnepség, hogy szüleimmel megettünk egy fagyit utána. Más meg egész rokonságot meghívva dáridózik, eszem-iszom stb.
2013. jún. 14. 17:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
59%

"Egy ennyire alap dolgot így jutalmazni."

Én a kutyámat szoktam jutalmazni, ha valamit megtanul.

A családommal élvezem az együtt töltött időt, a közös ünnepeket és ha esetleg ajándékot adok, azt szeretetből, kedvességből teszem, meg hogy örömet szerezzek vele. Az embernek szól és nem a teljesítménynek.

2013. jún. 14. 19:52
 32/37 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem mindenki törődjön a saját családjával. Mindenhol megvannak a szokások. Van, akinek meg az lenne sértő, ha "csak" egy fagyit kapna.
2013. jún. 14. 20:03
 33/37 anonim ***** válasza:
48%

mivel nekem nem volt ált. isk. ballagásom, így csak a gimiset koronáztuk meg egy kisebb banzájjal. eljött pár rokon, nagymamám, és az akkori barátom. kaptam szép és hasznos ajándékokat a nagybetűs élethez, ettünk pár fincsi fogást.

az első 8 osztály tényleg nem akkora érdem, h emiatt bulit csapjanak a gyerek tiszteletére, de a nemzetgazdaságnak jót tesz ha az emberek költik a pénzt :)

2013. jún. 14. 22:27
 34/37 anonim ***** válasza:
55%
Off: a pontozasrol: a pontozas a hasznossagot kene takarja, nem a tetszest. Na ez a valaszom nem hasznos a kerdes szempontjabol, ezt le lehet pontozni.
2013. jún. 14. 22:55
 35/37 anonim ***** válasza:
77%

Ma ballagtam el nyolcadikból. Nem volt nagy felhajtás, 9-en voltunk összesen, volt egy sima ebéd, meg délelőtt a ballagás, amire meg voltak hívva. Kaptam csokrot, fülbevalót (mármint végre kilövettethettem a fülem), csokit, egy normális telefont (kollégista leszek, valamivel kell tartani a kapcsolatot, és 2 éve szeretnék okostelefont), meg kifizették a fodrászt, cipőt, ruhát, szóval szerintem elég pénzbe kerültem nekik, pénzt nem is kaptam, és nem is várnám el.

Szerintem mindenki csapjon akkora bulit, amekkorát szeretne. Simán volt, aki kitűnővel végezte, országos versenyeket nyert, és vannak rokonai, akik ezt meg szeretnék ünnepelni (most nem magamra gondolok). Mi a bajod vele?

2013. jún. 15. 19:49
 36/37 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk nagy ünnepség volt. Annyira azért természetesen nem nagy, mint egy lakodalom, de sok vendég, kaja, ilyesmi igen. Nem értem, ezzel mi a baj. A mi családunk egyébként is összetartó, gyakran vannak ilyen összeröffenések, és ha a ballagás az apropója egy ilyennek, azzal sincs semmi gond. Hozzátenném, teljesen kulturált dolog, ellenben a nem messze lakó nemidénbarnult famíliától, akik hajnalig dorbézolnak, miután a túlkoros Hoszéármándó elvégezte a 8 általánost.
2013. jún. 16. 15:30
 37/37 anonim ***** válasza:
72%
A ballagásom után szanaszét mentek a rokonok, nem vacsoráztunk együtt. Nálunk a nagy ünnepség és az ajándékok a végleges felvételi lista kihírdetése után voltak, mert felvettek az első helyre megjelölt gimibe:)
2013. jún. 16. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!