Nem tartjátok túlzásnak, hogy egyesek már egy általános iskolás ballagásból is akkora bulit csinálnak, mint egy lagzi?
"Egy ennyire alap dolgot így jutalmazni."
Én a kutyámat szoktam jutalmazni, ha valamit megtanul.
A családommal élvezem az együtt töltött időt, a közös ünnepeket és ha esetleg ajándékot adok, azt szeretetből, kedvességből teszem, meg hogy örömet szerezzek vele. Az embernek szól és nem a teljesítménynek.
mivel nekem nem volt ált. isk. ballagásom, így csak a gimiset koronáztuk meg egy kisebb banzájjal. eljött pár rokon, nagymamám, és az akkori barátom. kaptam szép és hasznos ajándékokat a nagybetűs élethez, ettünk pár fincsi fogást.
az első 8 osztály tényleg nem akkora érdem, h emiatt bulit csapjanak a gyerek tiszteletére, de a nemzetgazdaságnak jót tesz ha az emberek költik a pénzt :)
Ma ballagtam el nyolcadikból. Nem volt nagy felhajtás, 9-en voltunk összesen, volt egy sima ebéd, meg délelőtt a ballagás, amire meg voltak hívva. Kaptam csokrot, fülbevalót (mármint végre kilövettethettem a fülem), csokit, egy normális telefont (kollégista leszek, valamivel kell tartani a kapcsolatot, és 2 éve szeretnék okostelefont), meg kifizették a fodrászt, cipőt, ruhát, szóval szerintem elég pénzbe kerültem nekik, pénzt nem is kaptam, és nem is várnám el.
Szerintem mindenki csapjon akkora bulit, amekkorát szeretne. Simán volt, aki kitűnővel végezte, országos versenyeket nyert, és vannak rokonai, akik ezt meg szeretnék ünnepelni (most nem magamra gondolok). Mi a bajod vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!