Nem tartjátok túlzásnak, hogy egyesek már egy általános iskolás ballagásból is akkora bulit csinálnak, mint egy lagzi?
Szerintem jók az ilyen családi összejövetelek. Mondjuk ehhez olyan család is kell, akik tényleg jól tudják magukat érezni együtt. Az ilyen családok szívesen tartanak összejöveteleket szinte akármilyen alkalomból: ballagás, eljegyzés, esküvő, aranylakodalom, vagy bármi. Szeretik egymással megosztani az örömüket.
Vannak, akik inkább szűkebb körben, csendesebben tartják meg az ünnepeket, vagy az ilyen alkalmakat. Az emberek, a családok nem egyformák.
Lehet, hogy ez neked túl sok, másoknak meg pont ez a jó, nekik meg a fagyizás lett volna a túl kevés. Mindenki a saját igényeihez igazodik.
Én ma ballagtam ált.suliból.
És valójában nem az a nagy dolog,hogy elvégzett 8 osztályt,hanem lezárult 8 év az életéből.Én nagyon szomorú vagyok,mert imádtam az osztályom,elsőtől kezdve jó osztályközösség voltunk/vagyunk,bajban egymás mellett voltunk mindig,rengeteg közös emlék,az életem szerves részei,minden napomat velük töltöttem,többet láttam őket,mint a rokonaimat.Szerintem jó dolog,hogy van 8 évnek egy szép lezárása,persze nem úgy gondolom,hogy a távolabb sosem látott nagynéni is meg legyen hívva,de a közeli rokonsággal nincs semmi baj.
Hogyhogy mi lesz, ha a gyerek egyetemre megy?
Sehol nincs megszabva, hogy az embernek életében x családi eseményt tarthatnak. Ha jó a család, jól érzik magukat, akkor miért ne tarthatnának sokszor, akármilyen kis alkalomból is? Vagy akár alkalom nélkül...
Túlzásnak tartom és volt is nem egy a környezetemben.
Érdekes mi a gimis ballagó, érettségi után csak egy szűk családi körben ünnepeltük meg. Akkor ez ciki?
Eljegyzésem is szűk családi körben volt.
nekem ez azt jelentette, hogy elköltözöm otthonról tulajdonképpen 5 évre (koliba mentem, ahonnan a nyári szünetet leszámítva már sosem költöztem haza)
búcsú ünneplés volt... nem nehéz a nagy családot összehozni, hiszen van 6 nagynéném, nagybátyáim már nem élnek...és mindenkinél gyerek,,,stb ráadásul mindenki a környező településen lakik, a kapcsolatot tartjuk, de így össze tényleg csak temetésen jönnénk össze (valamiért rajtunk kívül senki nem akar házasodni)
Te, képzeld el, 2005-ben is volt már ilyen! És én sem értem!
De most, 2013-ban ott tartunk, hogy az óvoda után is bulit csapnak! He?!?!??!!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!