Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 9 éve vagyok a feleségemel?

9 éve vagyok a feleségemel?

Figyelt kérdés
9 éve vagyok a feleségemel született 2 gyönyörű gyermekünk 5 és 3 évesek.5 éve vetünk lakást amit teljesen felujitotunk. A lakás építkezés teljesen lekötőt sok gondal bajal járt, a feleségemet meg a gyerek nevelés.1 ével ezelőtt levelezni kezdet egy srácal az interneten, a srác szépeket irt neki és ez a tudomásomra jutott mondtam a feleségemnek Ájon le de annál jobban csinálta, hazudgolt stb, tel számot is cseréltek. Kérdezem a feleségemtől mit akarsz, már nem szerelmes belém csak szeret mint egy család tagot, ezt december 25 este mondta . Mondtam a feleségemnek nem hagya abba vége. Mondta 4 éve nem szerelmes belém csak szeret. Szilveszterkor nemérhetem hozzá mert koszul eset neki. Ezután monta érzelmileg elnőszőn még utoljára a sráctol. És elköszönt tőle.5 év után visszament a feleségem dolgozni gyes mellet, és én nem hitem neki már el semmit, nézegetem utána .3 hét eltelte után irt a srácnak találkozni akar vele, aznap délután a feleségemet haza vittem "én ki vagyok szamár, egy fa darab .2 nap múlva felhívott telen menyek érte és orvoshoz el kell menni mert beteg vagy nem tudja mi van vele. Neki nem is a srác hanem az érzés kellet hogy valaki szereti, én bennem az apját látta és utált, a gyermekkora nagyon rósz volt. Ezután dolgozni se akkart, nem is dolgozott visszament gyesre És kezdődtek a gondok álandoan ezeket mondtam neki szerelmes még bizalom "0 volt. " voltunk orvosnál "depreszio azt álapitota meg"szedi a gyógyszereket most már azt mondja nem szerelmes de mély érzelme-kel szeret . És ha kérdezek valamit a multbol rőgtőn megbántva érzi magát, közbe még ö bánt meg. Hogy 4 éve nem is csokoloztunk, egy kedves szavam se volt hozzá, nem beszélgetem és mindig rajta tőltőtem le a feszültségemet pl hazzajőt minek jő tél haza mondtam Amit kell tudni a feleségemről egy tündér nő volt "ritka" és az tartotta bennem a kitartást ez a kihatot az életünkre, Utólag azt mondja nem emlékszik semmire csak részletekre,2 hónapja dolgozik szeret járni közeledik hozzám sokat beszélünk. és kezdenek az érzései viszajőni. Most rólam szerintem ki tetem a sziveem a családomért a gyerekiért mindenről én gondoskodtam a feleségemnek ugyanúgy vittem csokit mint a gyerekeknek stb. Ha sírt sírtam vele stb Az én érzésemmel mi van káosz érzéseim ENNYIRE MÉG NEM BÁNTOT MEG SENKI és ennyire nem is szeretem senkit de szeret-e a feleségem ez ott van soha senkitől nem kérdeztem ezt érezni kell! EZEK után azt mondja a feleségem "beteg voltam úgy csinálok mint ha megcsaltalak volna" én válaszként keresd meg az igazit szerintetek válás mert ha én nem bántom velem marad
2009. okt. 10. 15:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Ha hiszel istenben megmutatja a jó utat.Én megtaláltam 9 éve az igazit. Ha nem tudtátok elolvasni az írásomat nem baj ezt érthetitek,érezhetitek.Mert 2 egyforma eset nincs :UI

KEVÉS ANGYAL VAN HA A LEGELEJÉN NEM TALÁLOD,NEM IS FOGOD

MERT AZ BENNE VAN A KEZDETEKTŐL.

2009. okt. 30. 19:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!