9 éve vagyok a feleségemel?
Hát barátom, mintha én írtam volna ezeket a sorokat! Annyi különbséggel, hogy mi 8 éve élünk együtt. Én sem tudom, mit tegyek. Egy csomó mindent elértünk közösen (gyerek, ház, kocsik, minden). Soha nem veszekedtünk, mindent megadtam neki. Nem értem az egészet. Azt mondja, lehet pont az volt a baj, hogy mindent megadtam neki (persze, amennyit a körülményeink engednek). Én sem lángoló szerelemmel szeretem őt már, de szerintem ez így természetes. Ettől függetlenül nem válnék el, számomra ez nem azt jelenti, hogy akkor keresni kell mást. Szerintem pont az lenne beteges, ha ennyi idő után még mindig ugyanaz a szerelem lángolna. Hónapok óta ezen rágódok én is, hogy hogyan lehetne ezt úgy megoldani, hogy együtt maradhassunk, ismét boldogok lehessünk együtt. 5-6 évig hibátlan volt minden. Eddig soha nem gondolkodtam ilyesmin, de egyre gyakrabban megfordul a fejemben, hogy nekem is más után kéne néznem. Olyan egyszerű lenne minden... Vagy pont hogy nem? Ez olyan rossz! Nem akarom hogy elváljanak az útjaink. Pláne hogy már ennyi közösen elért dolgunk van...
Próbálok folyton kedveskedni neki, elvinni helyekre, udvarolni neki, de már ezt sem hagyja.
Szerintem Te is tehetnél próbát ilyesmikkel, hátha Te több szerencsével jársz.
32f
Az, hogy a feleséged elkezdett mással foglalkozni valószínűleg azért történt, mert többet akart kapni tőled. Gondoloma sok munka és a gyereknevelés miatt eltávolodtatok egymástól. Sajnos ezt már sokan csak akkor veszik észre, mikor az egyik már másfelé kalandozik.
De! Ha kibékületek, megbocsátottál neki, akkor ne hozd fel újra és újra ezt a témát. Ha pedig erre képtelen vagy, akkor sosem lesz béke köztetek.
Ha vele akarsz maradni, akkor igenis felejtsd el a múltat. Felejtsd el, hogy beteg volt, felejtsd el a rossz időszakokat és csak előre nézz! Mikor esküt tettetek egymásnak, abban benne volt az "egészségben-betegségben és jóban-rosszban" szöveg is.
Ha most már elkezdett visszatérni a régi személyisége, akkor ennek örülj és légy vele együtt boldog. Ha viszont úgy érzed, hogy nem tudod a múltat elfelejteni, akkor jobb ha elváltok.
Sziasztok
Köszönöm a válaszokat .Bocs a helyesírásért.
Ezeket a dolgokat inkább elmondani tudnám ,leírni sajnos elég nehéz .Összefüggéstelen a gondolataim amikor ezekre gondolok .
Így kifejezni se tudom magam. De legalább válaszokat kaptam .
Kőszőnőm a válaszokat még egyszer
32f szia
Elvitem helyekre udvaroltam , kedves vagyok hozzá.
Amióta szedi a gyógyszert máshogy látja a világot .De én benne éltem s élek "érzelmileg labilis vagyok"
Ha beszélgetünk megbánt és észre sem veszi.Akkor szeret mély érzelmekel???????
Olyankor a múlt eszenbe jut
AZT MONDJÁK az orvosok "türelem rozsát teremt "kételkedek benne
A barátomnak elmondtam,Legalább úgy ki tudtam fejezni magam.
Amibenen hiszek "Jóisten"
ÜDV T32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!