Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 9 éve vagyok a feleségemel?

9 éve vagyok a feleségemel?

Figyelt kérdés
9 éve vagyok a feleségemel született 2 gyönyörű gyermekünk 5 és 3 évesek.5 éve vetünk lakást amit teljesen felujitotunk. A lakás építkezés teljesen lekötőt sok gondal bajal járt, a feleségemet meg a gyerek nevelés.1 ével ezelőtt levelezni kezdet egy srácal az interneten, a srác szépeket irt neki és ez a tudomásomra jutott mondtam a feleségemnek Ájon le de annál jobban csinálta, hazudgolt stb, tel számot is cseréltek. Kérdezem a feleségemtől mit akarsz, már nem szerelmes belém csak szeret mint egy család tagot, ezt december 25 este mondta . Mondtam a feleségemnek nem hagya abba vége. Mondta 4 éve nem szerelmes belém csak szeret. Szilveszterkor nemérhetem hozzá mert koszul eset neki. Ezután monta érzelmileg elnőszőn még utoljára a sráctol. És elköszönt tőle.5 év után visszament a feleségem dolgozni gyes mellet, és én nem hitem neki már el semmit, nézegetem utána .3 hét eltelte után irt a srácnak találkozni akar vele, aznap délután a feleségemet haza vittem "én ki vagyok szamár, egy fa darab .2 nap múlva felhívott telen menyek érte és orvoshoz el kell menni mert beteg vagy nem tudja mi van vele. Neki nem is a srác hanem az érzés kellet hogy valaki szereti, én bennem az apját látta és utált, a gyermekkora nagyon rósz volt. Ezután dolgozni se akkart, nem is dolgozott visszament gyesre És kezdődtek a gondok álandoan ezeket mondtam neki szerelmes még bizalom "0 volt. " voltunk orvosnál "depreszio azt álapitota meg"szedi a gyógyszereket most már azt mondja nem szerelmes de mély érzelme-kel szeret . És ha kérdezek valamit a multbol rőgtőn megbántva érzi magát, közbe még ö bánt meg. Hogy 4 éve nem is csokoloztunk, egy kedves szavam se volt hozzá, nem beszélgetem és mindig rajta tőltőtem le a feszültségemet pl hazzajőt minek jő tél haza mondtam Amit kell tudni a feleségemről egy tündér nő volt "ritka" és az tartotta bennem a kitartást ez a kihatot az életünkre, Utólag azt mondja nem emlékszik semmire csak részletekre,2 hónapja dolgozik szeret járni közeledik hozzám sokat beszélünk. és kezdenek az érzései viszajőni. Most rólam szerintem ki tetem a sziveem a családomért a gyerekiért mindenről én gondoskodtam a feleségemnek ugyanúgy vittem csokit mint a gyerekeknek stb. Ha sírt sírtam vele stb Az én érzésemmel mi van káosz érzéseim ENNYIRE MÉG NEM BÁNTOT MEG SENKI és ennyire nem is szeretem senkit de szeret-e a feleségem ez ott van soha senkitől nem kérdeztem ezt érezni kell! EZEK után azt mondja a feleségem "beteg voltam úgy csinálok mint ha megcsaltalak volna" én válaszként keresd meg az igazit szerintetek válás mert ha én nem bántom velem marad
2009. okt. 10. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Ebből semmit nem lehet érteni. Összefüggéstelenül írsz nem tudsz fogalmazni. Szerintem próbáld meg mégegyszer leírni érthetően
2009. okt. 10. 15:10
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Érthetetlen az írásod....
2009. okt. 10. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem derül ki az írásodból, hogy a feleséged elhanyagolva érzi magát és megromlott a kapcsolat vagy egyszerűen elmúlt a szerelem, de megmaradt köztetek a harmónia. Mert ha maga a kapcsolat elromlott, akkor valamit neked is változtatnod kell. Ha pedig "csak" a szerelem múlt el, de minden más jó, érdemes együtt maradni, mert a szerelem minden kapcsolatban elmúlik ennyi év után. Ezt el kell fogadni. Ettől még lehetne jó a kapcsolat. Én inkább azt gyanítom, hogy ő elhanyagolva érzi magát, már nem jó neki ez a kapcsolat.
2009. okt. 10. 15:17
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Kérlek, tagold mondatokra a kérdésed (tudod, mondatkezdő nagy betű, pont, vessző, ilyesmik), mert én egy szót sem értek az egészből. Így nem biztos, hogy hasznos válasz fogsz kapni. Valami srácról van szó benne, meg hogy a feleséged megcsalt, de ennél többet nem tudtam kihámozni, bocs.
2009. okt. 10. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Hát barátom, mintha én írtam volna ezeket a sorokat! Annyi különbséggel, hogy mi 8 éve élünk együtt. Én sem tudom, mit tegyek. Egy csomó mindent elértünk közösen (gyerek, ház, kocsik, minden). Soha nem veszekedtünk, mindent megadtam neki. Nem értem az egészet. Azt mondja, lehet pont az volt a baj, hogy mindent megadtam neki (persze, amennyit a körülményeink engednek). Én sem lángoló szerelemmel szeretem őt már, de szerintem ez így természetes. Ettől függetlenül nem válnék el, számomra ez nem azt jelenti, hogy akkor keresni kell mást. Szerintem pont az lenne beteges, ha ennyi idő után még mindig ugyanaz a szerelem lángolna. Hónapok óta ezen rágódok én is, hogy hogyan lehetne ezt úgy megoldani, hogy együtt maradhassunk, ismét boldogok lehessünk együtt. 5-6 évig hibátlan volt minden. Eddig soha nem gondolkodtam ilyesmin, de egyre gyakrabban megfordul a fejemben, hogy nekem is más után kéne néznem. Olyan egyszerű lenne minden... Vagy pont hogy nem? Ez olyan rossz! Nem akarom hogy elváljanak az útjaink. Pláne hogy már ennyi közösen elért dolgunk van...

Próbálok folyton kedveskedni neki, elvinni helyekre, udvarolni neki, de már ezt sem hagyja.

Szerintem Te is tehetnél próbát ilyesmikkel, hátha Te több szerencsével jársz.

32f

2009. okt. 10. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Én értem miről írsz. Szerintem a feleségednek "GYES-betegsége" van. Én 2 éve vagyok itthon és én is be vagyok fordulva. Azt írod, hogy mióta visszament dolgozni, megint közeledik hozzád, kezd rendbe jönni minden. Akkor mi a probléma? Nem szerelmes 9 év után? Én sem vagyok már 5 év után, viszont szeretem, tisztelem a férjemet és őrülten ragaszkodom hozzá és féltem stb. A szerelem elmúlik, viszont szerintem a szeretet, ami átveszi a helyét sokkal mélyebb és hosszabbtávú. Ne bántsd, egy levelezés még tényleg nem megcsalás. Kicsit még ennél jobban is figyelj oda rá.
2009. okt. 10. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Kb. a feléig elolvastam, de enyhén szólva szánalmas a helyesírásod és a fogalmazásod is, úgyhogy inkább hagytam az egészet. Tanulj meg írni, mielőtt kérdést teszel itt fel, vagy inkább a barátaiddal beszéld meg a problémáidat, hátha a beszéded érthetőbb, mint az írásod!
2009. okt. 10. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy igen, kilenc éve vagy a feleségeddel, csak hogy a kérdésre is válaszoljak :D
2009. okt. 10. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy a feleséged elkezdett mással foglalkozni valószínűleg azért történt, mert többet akart kapni tőled. Gondoloma sok munka és a gyereknevelés miatt eltávolodtatok egymástól. Sajnos ezt már sokan csak akkor veszik észre, mikor az egyik már másfelé kalandozik.

De! Ha kibékületek, megbocsátottál neki, akkor ne hozd fel újra és újra ezt a témát. Ha pedig erre képtelen vagy, akkor sosem lesz béke köztetek.

Ha vele akarsz maradni, akkor igenis felejtsd el a múltat. Felejtsd el, hogy beteg volt, felejtsd el a rossz időszakokat és csak előre nézz! Mikor esküt tettetek egymásnak, abban benne volt az "egészségben-betegségben és jóban-rosszban" szöveg is.

Ha most már elkezdett visszatérni a régi személyisége, akkor ennek örülj és légy vele együtt boldog. Ha viszont úgy érzed, hogy nem tudod a múltat elfelejteni, akkor jobb ha elváltok.

2009. okt. 10. 17:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat .Bocs a helyesírásért.

Ezeket a dolgokat inkább elmondani tudnám ,leírni sajnos elég nehéz .Összefüggéstelen a gondolataim amikor ezekre gondolok .

Így kifejezni se tudom magam. De legalább válaszokat kaptam .

Kőszőnőm a válaszokat még egyszer

32f szia

Elvitem helyekre udvaroltam , kedves vagyok hozzá.

Amióta szedi a gyógyszert máshogy látja a világot .De én benne éltem s élek "érzelmileg labilis vagyok"

Ha beszélgetünk megbánt és észre sem veszi.Akkor szeret mély érzelmekel???????

Olyankor a múlt eszenbe jut

AZT MONDJÁK az orvosok "türelem rozsát teremt "kételkedek benne

A barátomnak elmondtam,Legalább úgy ki tudtam fejezni magam.

Amibenen hiszek "Jóisten"

ÜDV T32

2009. okt. 11. 09:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!