Lányok! Mennyire zavarna az titeket ha a pasinak gyereke van?
Háromszor találkoztam egy lánnyal és mind a három jól sikerült, úgy néz ki, hogy össze is fogunk jönni. Nem beszéltem neki annyira az életemnek erről a részéről és nem is tudom hogyan mondjam el neki mert félek, hogy akkor megváltozik. Szóval van egy (nem tervezett) 1 éves fiam akivel rendszeresen foglalkozom, de az anyukájával már nincs köztünk semmi, max utálat az ő részéről, nekem nincs véleményem róla. Az érdekelne, hogy egy fiatal 20 éves lányt ez mennyire zavarna?
22/F
21-es. A nők sokkal kevésbé fogadják el más gyerekét, mint egy férfi. Ennek megalapozott evolúciós okai vannak.
A gyereknevelés óriási energia befektetés, és a kezdeti szakaszban a nő fekteti bele a nagyobb energiát biológiailag) , az apa pedig "viszi haza a zsákmányt". Az erőforrásokért megy a harc, nem jó, ha egy másik gyerekkel kell osztozni, de igazából akkor gáz, ha más gyereke miatt nem jut a sajátra annyi. A gének önzőek.
A férfiak sem viccből bánják kevésbé ha más gyerekét kell nevelni, hanem azért, mert a szaporodásban kevésbé sikeresebb egyedek így tudnak közelebb kerülni a nőkhöz. Én még macsót nem láttam más pulyáját dajkálni, de még a sajátját is ritkán, mert ők megtehetik, hogy csak megcsinálják és továbbállnak, hiszen úgyis jön más aki felneveli, annak reményében, hogy pepottyanthatja a sajátját is. Cserébe vállalja, hogy még egy szájat etet.
Már a majmoknál is megfigyelték, hogy egyes nem domináns hímek a kölykökön keresztül próbálnak közelebb kerülni a nőstényekhez.
De a nőnek semmi előnye nincs abból, ha más porontyát neveli a férfi akit választ, hiszen a vér szerinti sajátjával csak riválisok lesznek. Mivel a nőknél kisebb a szelekció, jobbára így is úgy is szaporodik egy nő (már ha akar), tehát ritkábban fog megalkudni ilyen helyzetben, főleg ha fiatal, termékeny és még gyermektelen, szóval nincs szüksége a gyermekét felnevelő pótapára. Idősebb korban már nyilván más a helyzet, ahogy a körülmények is. Egy 40 éves gyermekes nőt már nyilván kevésbé fogja zavarni, ha a 40 éves faszijának gyereke van, de ezt hadd ne vezessem le.
Nincs ebben semmi.
Engem nem zavarna, mondjuk én szeretem a gyerekeket.
Azt pozitívan értékelném, hogy foglalkozol a kicsivel, és nem hagytad magára, ahogyan ezt sajnos sok férfi megteszi. Látnám ebből, hogy megbízható vagy.
Pedig illett volna elmondani neki, neki is és neked is csalódás lesz ha nem fogja ezt elfogadni.
Egy 20 éves lánytól ne várd el, hogy repdesni fog az örömtől, de ne legyen igaza.
Rám hideg zuhanyként élne és sajnos így nem mennék bele a kapcsolatba, főleg ha az illető csak akkor mondaná el ha már együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!