Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apámnak 22 évvel fiatalabb...

Apámnak 22 évvel fiatalabb nője van, nem abnormális ez?

Figyelt kérdés
Apum és anyum egy éve váltak el. Anyummal lakom, nővérem,aki 21 éves pedig apummal. (Én 16 vagyok) Apum mindig is konzervatív típusú volt, anyum volt a fiatalosabb. A válás óta apám eljár bulizni, mindig meséli mik történtek, minden buliban összeszed egy csajt stb,ami nem is lenne baj, az ő dolga,felnőtt, azt csinál amit akar. Azonban most egy csajjal elég komolyra fordultak a dolgok. A csaj 20!!! éves, még iskolába jár, tipikus szoli-műköröm kombó. Holnap megyünk kirándulni, és nagyon célozgat rá, hogy jön a nő is. Már többször aludt apumnál, úgy hogy nővérem otthon volt, nővérem sincs kibékülve a helyzettel, tekintve hogy a csaj fiatalabb nála. Nem bánnám ha lenne nője, de legalább harminc éves lenne. Mit akar egy húsz éves apámtól? Szerintem csak a pénzét... Félek hogy holnap nem fogom tudni befogni a számat.
2013. jún. 12. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az enyém is ezt csinálta, a csaja nem sokkal volt nálam idősebb. Öcsémmel persze fúrtuk ahol tudtuk, szegény még totál buta is volt. Apám végül rájött, hogy kihasználják. Addigra teljesen bebútorozta a csaj lakását, cipelte mindenhova stb. Erre jött a következő, hiába pár évvel idősebb (köztük csak 16 év van...) már 2 közös gyerekük van azóta. Egy fokkal jobb, mint az előző. Azóta én is férjhez mentem. A nő egy évvel fiatalabb a férjemnél és totál rá van kattanva egy ideje! Szerintem ez tök ciki, bár a férjem is és én is csak röhögünk rajta. Hát ilyen ez a nő...

Csinálni nem sok mindent tudtok. Kénytelenek vagytok beletörődni.

2013. jún. 13. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, apádnak nem szóltál, hogy a nő a férjedre hajt? Valami hangfelvételes bizonyítékkal mondjuk?
2013. jún. 13. 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:
De az, visszont nem szólhatsz bele. Ő dolguk.
2013. jún. 13. 20:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én apám 51 évesen bolondult meg, futott a farka után, 22 éves műnőci (műcici, műköröm, műszempilla stb.) titkársági buta Barbika szédítette meg. Minden baja volt otthon, anyát 28 év után letehenezte, miért nem nádszál karcsú, miért nem visel elől-hátul minden kintvan ruhákat, nem megy fodrászhoz, szoláriumba stb. A végén összecsomagolt, vitte a kocsit és a telket a nevére iratta titokban, szerencsére nem az összes pénzt, mert anyát időben figyelmeztettük. A közös bankszámlához nem fért hozzá. Egy évig nem is telefonált, nagy ívben és messziről letojta a családját. Aztán soványan, betegen, egy táskával jelent meg. Kétszer volt közben infarktusa, a nőci és annak fiatal kigyúrt eltartója kifosztották. A nagy cégvezető munkanélküli, koszos senki lett. Nem fogadtuk vissza rögtön: albérletbe befizettük, ott heverje ki az őrültségét, járjon orvoshoz. De eljöhetett ebédelni, beszélgettünk vele, úgy látszott, szépen rendbe jön. Sajnos az utcán találkozott a nőcivel és kigyúrt párjával, nagy veszekedés után kapta a harmadik infarktust, beköltözött a temetőbe...
2013. jún. 14. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!